Gossip

Aleix Vidal no tornarà a jugar més de lateral dret

Valverde només el veu com a extrem amb vocació ofensiva

Aleix Vidal no tornarà a jugar més de lateral dret
Aleix Vidal no tornarà a jugar més de lateral dret

Valverde només el veu com a extrem amb vocació ofensiva

aleix vidal

El fitxatge d'Aleix Vidal pel Barça va ser un dels més controvertits de l'era Luis Enrique. En un primer moment va arribar com a substitut de Dani Alves en la posició de lateral dret però la primera campanya va ser complicada per culpa de la sanció de la FIFA. Va estar 6 mesos sense jugar i després li va costar entrar en la dinàmica del primer equip. El segon any semblava el que havia de ser el de la seva consolidació però Luis Enrique el va apartar de l'equip i quan va tornar va patir una lesió que el va tenir uns mesos apartat.

Amb l'arribada d'Ernesto Valverde semblava que la posició de lateral dret estaria ocupada per Semdo i Aleix Vidal, ja que es va afirmar que Sergi Roberto passaria a les posicions del mig del camp. Però els primers partits han servit per demostrar a Valverde que Vidal no compleix els requisits per ser lateral dret. El tècnic basc va marxar molt decebut el dia que va jugar de lateral contra el Madrid al Camp Nou i l'equip va caure derrotat per 1-3.

Des d'aquell dia, Valverde va decidir que només utilitzaria el futbolista de Puigpelat com a extrem i renunciava a fer-lo servir de lateral. Així, segons publica l'Sport, Vidal es limitarà a jugar en posicions ofensives com ja ha fet en els últims partits a la Lliga. Contra l'Eibar, el Girona i el Las Palmas ha actuat d'extrem dret i ha donat 2 assistències.

COMENTARIS