Champions League

Allegri prefereix no parlar ara del Barça

L'entrenador de la Juve, centrat en la Serie A

Allegri prefereix no parlar ara del Barça
Allegri prefereix no parlar ara del Barça

L'entrenador de la Juve, centrat en la Serie A

Massimo Allegri està concentrat en continuar la bona ratxa de la Juventus a la Serie A. Aquest diumenge visiten el camp de la Sampdoria, però és inevitable que es parli de l'encreuament amb el Barça a la Champions League quan la Vecchia Signora avança en 8 punts la Roma a la competició domèstica i té un nou títol de lliga a tocar.

En la seva roda de premsa prèvia al partit d'aquest cap de setmana, Allegri ha preferit no parlar gaire del Barça: "Parlar-ne ara, del Barça, no té massa sentit. Serà un gran desafiament, però encara queden 15 dies. Abans hem de jugar quatre partits més". 

"Els quarts de final contra el Barça els hem de dur amb normalitat, no com un esdeveniment extraordinari. El nostre objectiu és estar entre els 8 millors d'Europa de forma permanent", ha explicat Allegri. "Cap dels nostres pròxims rivals val menys que el Barça. Encara ens queden 10 partits de lliga i la Roma i el Nàpols ens segueixen". 

Concretament, la Roma a 8 punts i el Nàpols a 10. Molt s'haurien de torçar les coses en el tram final de temporada perquè la Juventus no guanyés la lliga italiana.

 

 

COMENTARIS