Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Opinió

Ara sí que se'n va

Ara sí que se'n va
Ara sí que se'n va
Més val que la secretaria tècnica blaugrana decideixi ja quants diners vol treure del traspàs de Javier Mascherano (sembla que podrien ser entre 5 i 10...

Més val que la secretaria tècnica blaugrana decideixi ja quants diners vol treure del traspàs de Javier Mascherano (sembla que podrien ser entre 5 i 10 milions) i que comenci a decidir el nom de la persona que el substituirà com a tercer central del Barça.

Si ha de ser el colombià de Yerry Mina, per 9 milions (una operació rodona per renovar l'eix de la defensa —maniobra sempre necessària— perquè el jugador substituït deixa a caixa els diners que serviran per comprar el seu substitut), sobretot si el defensa és tan bo com les línies que li hem dedicat insinuen. O si ha de ser Íñigo Martínez, descartat l'estiu passat. O si ha de ser un altre jugador que la secretaria tècnica ja té clissat, i que segurament costarà una quantitat gairebé pornogràfica.

Però el que és segur és que Mascherano marxarà ben aviat. I és que Leo Messi, jugador franquícia, líder al camp i fora, capità i amb més veu que el president del club, ja ha deixat clar que entèn la posició del seu compatriota i comparteix el seu punt de vista: ha de jugar i al Barça no té minuts. El pròxim estiu hi ha Mundial, i això condiciona la vida dels jugadors, per més professionals que siguin.

Doncs si ho diu Messi, ja ens podem anar preparat i anar un pas més enllà. Cal buscar, ja, la solució, perquè Masche està més a fora que a dins del Barça. Messi ho ha beneït. Estem avisats.

COMENTARIS