Bartomeu busca un nou patrocinador

El president del Barça es reuniran amb Benedito i Farré després de la gira als EUA

Bartomeu busca un nou patrocinador
Bartomeu busca un nou patrocinador

El president del Barça es reuniran amb Benedito i Farré després de la gira als EUA

Flight Without Wings

El Barça i el seu president, Josep Maria Bartomeu, es reuniran amb Jordi Farré i Agustí Benedito després de la gira als Estats Units per tractar el tema del patrocini. Tal com informen Gabriel Sanz i Miguel Rico a Mundo Deportivo, el president del Barça estaria interessat en conèixer les propostes de patrocini anunciades pels dos aspirants a la presidència del Barça durant la campanya i la precampanya.

Bartomeu, en període electoral va assegurar públicament que li interessaven aquestes ofertes de patrocini dels altres candidats. El patrocini aniria encaminat a substituir Qatar Airways de la samarreta i afegir un patrocini a la samarreta d’entrenament.

Botemanía

Amb Jordi Farré, precandidat a les eleccions, de la candidatura ‘Som gent normal’, va parlar amb Bartomeu i Manel Arroyo el dia després de les eleccions. En la conversa van quedar en reunir-se després de la gira als EUA.

Durant la presentació del projecte econòmic, Farré va presentar el bingo on-line Botemanía com a futur patrocinador del Barça si aconseguia ser president. Farré va assegurar que patrocinarien la samarreta d’entrenament, les seccions del Barça, la publicitat del Camp Nou i aportarien 40 milions d’euros al club.

Flight Without Wings

Amb Agustí Benedito va parlar Manel Arroyo per telèfon, i li va preguntar per la seva marca de patrocini exposada durant els últims dies de campanya. Benedito va anunciar un preacord amb la firma ‘World Trade Brands’, que oferiria com a patrocini la beguda energètica ‘Flight Without Wings’.

La marca britànica, amb capital hindú, substituiria Qatar Airways a la samarreta del primer equip de futbol i seria un contracte de 3 temporades. El patrocini aportaria al club entre 70 i 80 milions d’euros per temporada. Benedito, també tenia 3 propostes més, d’origen asiàtic, relacionades amb les noves tecnologies, de béns de consum i una de transport aeri.

COMENTARIS