Mercat

Bellerín, Verratti, Dembélé i Marlon, els preferits per l'afició

Els resultats de l'enquesta de Weloba amb més de 4.000 participants

Bellerín, Verratti, Dembélé i Marlon, els preferits per l'afició
Bellerín, Verratti, Dembélé i Marlon, els preferits per l'afició

Els resultats de l'enquesta de Weloba amb més de 4.000 participants

Fitxatges

| Getty Images

Bellerín, Verratti, Dembélé i Marlon. Aquests són els 4 noms que agraden més a l'afició culer per reforçar el primer equip del Barça el pròxim estiu. Més de 4.000 usuaris de Weloba han participat en l'enquesta on havien d'escollir quins jugadors voldrien fitxar per la pròxima temporada en les diferents posicions que la direcció esportiva està buscant al mercat. A més, també han optat per no incorporar un 3r porter després de la marxa de Masip i aposten per confiar amb els reforços puntuals dels porters del filial. Aquests són els resultats de l'enquesta.

Bellerín, el lateral desitjat 

El nom d'Héctor Bellerín és el que més agrada a l'afició per la posició de lateral dret amb un total del 70% dels vots. Les alternatives no acaben de convèncer i cap d'elles arriba al 10% de les opcions, fet que converteix el jugador de l'Arsenal en l'únic preferit per reforçar aquesta posició on tant ha patit el Barça des de la marxa de Dani Alves.

Marlon, l'opció més convencent per la posició de central

Amb Piqué i Umtiti de titulars, Robert Fernández contempla l'opció de fitxar un central jove per suplir la probable marxa de Mathieu i que es combini amb Mascherano. En els últims mesos s'ha parlat molt de jugadors com Davinson Sánchez o Yerri Mina però l'opció preferida per l'afició és el jugador del Barça B, Marlon, amb el 72% dels vots. El brasiler ha mostrat tenir taules en els últims partits que va jugar amb el primer equip i els seguidors culers consideren que és una opció vàlida i més econòmica que les altres.

Verratti, el somni del mig del camp

Amb un 61% de vots, Verratti és el jugador que més il·lusiona els culers per reforçar una de les posicions clau de l'equip. El Barça necessita un interior de talla mundial per afrontar el relleu d'Andrés Iniesta i el jugador que més agrada és l'italià de 24 anys del PSG. La segona opció, amb el 16% dels vots, és el brasiler del Liverpool Coutinho. Altres jugadors com Ander Herrera, Eriksen o Seri no arriben al 10% dels vots. Només un 3% dels aficionats consideren que no s'ha de reforçar aquesta posició, el percentatge més baix de totes les ubicacions.

Dembélé lidera la posició amb més dubtes

El fitxatge per a la posició d'extrem és el que més debat ha generat. L'opció més votada no arriba al 50% i Dembélé, el futbolista del Borussia Dortmund, es queda amb un 44% dels vots. Això sí, dobla per vots el segon classificat, Deulofeu, amb un 21% i que tindria un cost de 12 milions d'euros. Douglas Costa (15%) i Di María (13%) també convencen una part dels aficionats en una posició on no hi ha una opció clara.

Unanimitat en el model del 3r porter

On no hi ha cap tipus de discussió és en el model de 3r porter del Barça. El 96% dels usuaris que han participat en l'enquesta de Weloba opten per confiar en els reforços puntuals del filial per a la posició de la porteria. Només un 4% han escollit l'opció de continuar amb un 3r porter a l'estil de Masip i fitxar-ne un de nou en substiució del català que acaba contracte.

COMENTARIS