Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Gossip

Benzema revela com va perdre els papers quan Mourinho li va dir que era un "gat"

Benzema revela com va perdre els papers quan Mourinho li va dir que era un "gat"
Benzema revela com va perdre els papers quan Mourinho li va dir que era un "gat"
Una de les rodes de premsa més surrealistes de Mourinho al Madrid es va produir el desembre de 2010 quan va ridiculitzar Benzema comparant-lo amb un gat. El...

Una de les rodes de premsa més surrealistes de Mourinho al Madrid es va produir el desembre de 2010 quan va ridiculitzar Benzema comparant-lo amb un gat. El tècnic no podia disposar d'Higuaín a la davantera perquè estava lesionat i va lamentar els efectius que tenia en atac: "Si no tens un gos per anar a caçar i tens un gat, hi vas amb el gat perquè sol no pots anar..."

Gairebé 7 anys després d'aquelles declaracions, Benzema ha confessat en una entrevista a Canal+ com va reaccionar després de la roda de premsa i quin feeling va tenir amb el tècnic portuguès: "Teníem una bona relació però després va començar a dir coses que no venien al cas. Parlava de gats, gossos i coses estranyes a la premsa. Tenia la impressió que a ell li feia gràcia. És veritat que el respectava però en aquell moment vaig perdre completament els papers..."

Benzema també revela com va anar la trobada després d'aquella roda de premsa: "Li vaig dir el que li havia de dir-. Vam estar reunits una hora. 'Jo sóc un jugador de futbol, tu ets el meu entrenador. Jo et respecto, així que tu m'has de respectar a mi com a futbolista.' I des de llavors ja no hi va haver més històries de gats ni de gossos... Sóc una persona tímida però si te'n rius de mi, em trobaràs millor. Quan les coses es parlen, tot va millor..."

COMENTARIS