Zona Bloc / Culer cruel

Cal una renovació total

O pleguen o pleguem
Cal una renovació total
Cal una renovació total
O pleguen o pleguem

Tant se val si aquest any guanyem 0, 1 o 2 títols. Tant me fa que haguem fet partits vibrants i grans remuntades contra el PSG o el Madrid, o un partit bo a casa contra la Juventus. O unes quantes golejades, entre altres coses perquè tenim un gran trident davant. No em serveix de res, si no hem estat capaços de guanyar contra el Depor, el Betis, el Màlaga i altres equipets, amb tots els respectes. Si no sabem fer la feina amb el mateix rigor, ganes i esperit competitiu que, per exemple, el Madrid, no podem optar a grans títols.

Enguany, ha quedat clar que, a part d'una mala banqueta, tenim un mig camp que ha perdut molt i hem perdut precisió en el bloc, sobretot en la possessió, la posició i les línies. Ja no hi ha rondos. Ja no hi ha tiqui-taca. Ja no hi ha mig del camp. Ja no hi ha aquell joc tan maco que bocabadava i encisava el món sencer. És per això que, ara més que mai, cal una renovació total dels jugadors, alguns per edat i massa acumulació de títols (Mascherano, Piqué, Busquets, Iniesta, Alba) i d'altres perquè no han demostrat res (Arda, André, Digne, Neymar, Denis, Alcácer, Vidal, Mathieu i Rafinha). 

En total, n'he comptat 14. Com a mínim, n'haurien de marxar 10 o 12. I tornar a crear pedrera, mig del camp, il·lusió i valors. 

Comentaris
Daniel Ruiz-Trillo
Escriptor, professor i blogaire. Autor de 10 llibres de poesia i 4 de contes. Un gran culer.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Llegeix

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Llegeix

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Llegeix