Seleccions

Catalunya dimiteix als penals (3-3 i 4-2)

El tunisià Msakni ha anotat un hat trick

Catalunya dimiteix als penals (3-3 i 4-2)
Catalunya dimiteix als penals (3-3 i 4-2)

El tunisià Msakni ha anotat un hat trick

Catalunya-Tunísia

Tot i el gran partit de Catalunya, només la constància de la selecció i el fet que no hagin perdut en cap moment l'esperança ha evitat que Tunísia s'endugué el partit en els 90 minuts de joc. I és que Catalunya no ha dominat mai en el marcador, però ha evitat la derrota gràcies a la constància i la tenacitat.

El jugador visitant Msakni ha estat el gran golejador del partit, ja que ha fet un hat trick. Catalunya ha anat sempre a remolc i a la mitja part perdia , 1 a 2: Msakni ha fet els dos primers gols del partit, i Gerard Moreno ha retallat distàncies al minut 34.

A la segona, Msakni ha completat el hat trick amb un xut espectacular des de la frontal. Només 2 minuts més tard l'exespanyolista Sergio García ha retallat distàncies i Joan Verdú ha aconseguit l'empat quan encara quedaven 12 minuts de joc. I, tot i que Catalunya ha buscat el gol de la victòria, el partit s'ha resolt als penals.

Catalunya ha començat la tanda de la pitjor manera possible: amb 2 errors que han condicionat totalment els llançaments. El porter Edgar Badia ha aconseguit aturar un xut, però els nord-africans han guanyat els penals finalment 4 a 2.

COMENTARIS