Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Jugadors

Cesc: "Sempre semblava que perquè jo hi era s'havien de canviar coses"

Cesc: "Sempre semblava que perquè jo hi era s'havien de canviar coses"
Cesc: "Sempre semblava que perquè jo hi era s'havien de canviar coses"
Cesc Fàbregas no va tenir un pas pel Barça especialment reeixit. Tot i comptar amb minuts i alçar títols, el migcampista va ser qüestionat per bona part dels...

Cesc Fàbregas no va tenir un pas pel Barça especialment reeixit. Tot i comptar amb minuts i alçar títols, el migcampista va ser qüestionat per bona part dels aficionats del Barça. Ara, en una entrevista a Panenka, analitza el seu pas pel Camp Nou.

Eliminació Champions 2012

"Va ser dels dies que més trist he anat a casa, perque anàvem guanyant 2-0, estava totalment controlat. Expulsen Terry, i encara se sap com, Ramires fa un golàs al Víctor just abans del descans. A partir d'aquí, una altra vegada, amb deu jugadors tancats a la seva àrea, la pilota no va voler entrar ".

"Després Drogba em fa un penal, que el vam fallar, i et preguntes, 'com pot ser que no estiguem a la final de Munic?' No vaig poder dormir en bastants dies, va ser una nit molt dura”.

Adaptació al Barça

"El primer any, com que jugàvem amb 3-4-3, tenia una posició al camp en la que podia jugar de mitjapunta, de fals nou... Però després es deia que si jugava jo, no jugava l’Andrés o el Xavi; que si jugava jo, l’Andrés havia d'anar a banda... amb Tito Vilanova vam jugar moltíssim d'aquesta manera, i a l’Andrés li agradava. Allò va ser genial".

"Sempre semblava que perquè jo hi era s'havien de canviar coses. I en aquest sentit va passar el que va passar. Va ser una llàstima però el futbol passa molt ràpid per a tothom. El temps que vaig estar el Barça va ser fenomenal, vaig marcar molts gols, vaig donar moltes passades de gol, vaig guanyar molts títols... Amb en Leo ens enteníem increïblement bé. Vaig gaudir moltíssim al camp amb ell”. 

Champions

"Està pendent al currículum, i falta això, falta el clic. Guanyar la Champions no és fàcil, s’han de donar moltíssimes coses i entre elles hi ha la sort”. 

Barça - Chelsea

"El Barça és un gran equip, té el millor jugador de la història, i això sempre el fa més temible. Però crec que nosaltres som un gran bloc, un bon equip, som competitius, sempre anem amb un pla, sabem a què juguem i intentarem fer el que hem de fer per jugar de tu a tu al Barça".

COMENTARIS