Notícies

Com es podrà veure el futbol aquesta temporada?

Això és el que costarà veure el futbol amb les tres operadores disponibles

Com es podrà veure el futbol aquesta temporada?
Com es podrà veure el futbol aquesta temporada?

Això és el que costarà veure el futbol amb les tres operadores disponibles

S'acosta una nova edició de la lliga i, amb ella, un nou embolic dels drets televisius. Per on s'emetrà la lliga? Quina és la millor opció a contractar? Quins seran els preus? Són moltes les preguntes que sorgeixen a l'hora de saber la millor manera per seguir tots els partits. A continuació, una petita guia sobre totes les opcions, les condicions i els preus que valdrà veure els partits de la lliga espanyola.

Orange

L'opció amb l'operador Orange serà l'únic paquet que inclourà tots els partits de lliga. Aquest mes d'agost han llançat una oferta que permetrà veure els partits de lliga pel valor de 5€ al mes. Si a més es vol incloure també el 'Partidazo' i veure tots els partits, es pot agafar el pack amb sèries i cine que aquest agost costa 7€. També es poden afegir els partits europeus per 5€ més cada mes. Més enllà de l'agost, costarà 10€ mensuals el pack de la lliga i 10€ més el d'Europa.

Movistar

El preu en aquesta companyia serà el mateix que la temporada passada: 25€ mensuals. Tot i això, han augmentat el preu del 'Movistar Fusion', els paquets que inclouen línia de telèfon, internet i televisió i que també oferiran diverses opcions respecte a les emissions de futbol.

Vodafone

En el cas de Vodafone, l'empresa està encara en negociacions per poder incloure el 'Partidazo' en la seva oferta. Ara mateix, el seu paquet té el mateix cost que la temporada passada. Vodafone inclou Primera Divisió, Segona Divisió i el canal BeIn Sports per un total de 18€/mes (si es té alguna promoció) o 25€/mes (si no es té promoció). A mitjans d'agost, quan se sàpiga si poden incorporar o no el 'Partidazo', caldrà veure si es modifiquen les condicions.

COMENTARIS