Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Notícies

Cuenca: "A Deulofeu se'l jutja com si hagués de ser el nou Messi"

Cuenca: "A Deulofeu se'l jutja com si hagués de ser el nou Messi"
Cuenca: "A Deulofeu se'l jutja com si hagués de ser el nou Messi"
Isaac Cuenca té el privilegi d’haver passat pel Dépor i pel Barça. Actualment juga a l’Hapoel Be’er Sheva i ha analitzat el partit del Camp...

Isaac Cuenca té el privilegi d’haver passat pel Dépor i pel Barça. Actualment juga a l’Hapoel Be’er Sheva i ha analitzat el partit del Camp Nou a Marca. 

Barça de Valverde

"Veig bé el Barça. Va primer, cosa que al principi no s'esperava. Valverde està fent rotacions que és una cosa important. Està traient el millor de Paco Alcácer”

Jugadors del planter

“A Deulofeu se'l jutja com si hagués de ser el nou Messi i no com un més del planter. Es tenien moltes esperances amb ell i semblava que anava a arribar al primer equip un jugador com Messi, però de Leo només n'hi ha un".

"Hi ha jugadors com Bojan o Thiago que semblaven que havien de ser com les grans figures. Els posaven noms com 'el nou Xavi' o 'el nou Iniesta', i això és molt difícil”.

Jugar contra el Barça

“No has de preparar-te de cap manera especial. Jugant al Camp Nou, la motivació surt sola, no es necessita res especial. Els jugadors del Dépor tenen més coses a guanyar que perdre". 

"Cada partit és un món. Si el Barça està bé, poc tens a fer. Però a priori tots els partits són així. També s'han vist campanades, encara que en aquests partits depens molt de l'encert del Barça, crec jo".

Etapa a La Corunya

"La meva etapa al Dépor va ajudar a fer-me més gran com a futbolista i persona. Després de sortir del Barça, jugar i adaptar-me a un equip que lluita per no baixar és difícil. Sortir del Barça sempre és complicat ".

“La gent tenia molta por que si es baixava [el club] pogués desaparèixer. Vam fer molts partits bons però l'afició tenia por. I si no tens l'experiència i la saviesa per afrontar-ho pots enfadar i tenir un embolic al cap". 

Vida a l’Hapoel Beer Sheva

"Estic bé, content. En un país molt diferent amb una vida molt diferent. La gent es porta bastant bé amb mi i això importa. L'equip va primer a la lliga i això ho fa més fàcil".

COMENTARIS