Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Del Bosque: "Piqué forma part de la nostra família i l'hem de defensar"

Del Bosque: "Piqué forma part de la nostra família i l'hem de defensar"
Del Bosque: "Piqué forma part de la nostra família i l'hem de defensar"
El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha volgut tancar la polèmica generada arran de les paraules de Gerard Piqué durant la celebració del triplet...
Vicente del Bosque i Gerard Piqué

El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha volgut tancar la polèmica generada arran de les paraules de Gerard Piqué durant la celebració del triplet amb el Barça. El central català va ser xiulat durant un entrenament de 'La Roja' i també en el partit amistós que Espanya va jugar dijous contra Costa Rica. En la roda de premsa prèvia al partit contra Bielorússia classificatori per a l'Eurocopa 2016, Del Bosque ha defensat el central blaugrana.

"Piqué forma part de la nostra família i l'hem de defensar. És normal que intentem evitar que una cosa que ve de fora pertorbi la nostra convivència", ha reiterat el seleccionador que ja va sortir en defensa de Piqué després del partit contra Costa Rica.

Abans de la compareixença de Del Bosque, han atès els mitjans els jugadors Álvaro Morata i Santi Cazorla. Aquest últim, també ha parlat de Gerard Piqué: "És un jugador fenomenal, un paio meravellós i un dels millors centrals del món. És un referent, insusbtituïble".

Diumenge a Borisov i a partir de les 20.45h, Bielorússia - Espanya, amb la més que probable titularitat de Gerard Piqué sota les ordres de Del Bosque.

COMENTARIS