Analytics

Dembélé demana número

Dembélé demana número
Dembélé demana número
Dembélé necessitava un partit com el del Màlaga. El francès, el segon fitxatge de la història del Barça, va realitzar a La Rosaleda el seu millor partit amb...

Dembélé necessitava un partit com el del Màlaga. El francès, el segon fitxatge de la història del Barça, va realitzar a La Rosaleda el seu millor partit amb la samarreta blaugrana. 

Fins aleshores, les seves actuacions havien estat molt intermitents. Més enllà de les seves qualitats tècniques, al francès se l'acusava de tenir una mala capacitat de decisió: abusava del regat o no realitzava una passada clara. 

Però contra el Màlaga va semblar alliberat. I segur del seu joc. Dembélé va convertir-se en el futbolista que més regats va intentar (8) i va aconseguir (5) del partit. D'una bona jugada per la dreta va arribar el gol de tacó de Coutinho. "El mèrit és seu", li va dedicar el brasiler. 

Les seves bones prestacions a Màlaga i la possible baixa d'Iniesta a Stamford Bridge li donen alguna opció de repetir titularitat contra el Chelsea. Tot i els dubtes mostrats fins ara, Dembélé demana número. Vol assemblar-se, de nou, al Dembélé del Rennes i el Dortmund.  

COMENTARIS