Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Notícies

Deulofeu: "Ara sóc un jugador d’equip, abans era més individual"

"Quan era més jove, era més boig i no pensava tant les coses"

Deulofeu: "Ara sóc un jugador d’equip, abans era més individual"
Deulofeu: "Ara sóc un jugador d’equip, abans era més individual"

"Quan era més jove, era més boig i no pensava tant les coses"

deulofeu

Gerard Deulofeu viu el seu primer any com a futbolista del primer equip del Barça gràcies a la confiança d'Ernesto Valverde. L'extrem català ha alternat algunes suplències amb titularitats però s'ha mostrat convençut que pot triomfar al club culer. En una entrevista als mitjans oficials del club, Deulofeu ha repassat la seva trajectòria i el procés de maduració que ha viscut les últimes temporades lluny del Camp Nou.

Evolució

“El fet d’anar a nous equips i escoltar els entrenadors, et fa madurar i pensar. Això m’ha ajudat a canviar molt. Com a persona, quan era més jove, era més boig i no pensava tant les coses."

"Ara treballo molt pensant en el rival i estudio els defenses contraris." 

"He millorat en molts aspectes, sobretot defensivament. Ara sóc més un jugador d’equip, abans era més individual."

El pas per l'Everton

"El futbol d’Anglaterra és directe i es viu amb molta passió. La Premier és molt maca, una de les millors lligues, tot i que els millors jugadors són aquí."

L'experiència al Milan

"Tinc grans records de la meva etapa a Milà, van ser els mesos més feliços de la meva vida per tal com em va anar tot i en coincidir amb el naixement de la meva filla."

Situació actual al Barça

"Estic content, estic jugant i aportant a l’equip. Sempre vols aportar més a l’equip perquè mai ens podem quedar on som."

“Estem aconseguint els objectius, hem de seguir així. Ara venen partits molt importants abans del Nadal. A la Lliga hem de seguir a dalt i a la Lliga de Campions hem de certificar la classificació per a la ronda següent."

COMENTARIS