Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Notícies

"El Barça està perdent la filosofia del planter"

"El Barça està perdent la filosofia del planter"
"El Barça està perdent la filosofia del planter"
Jeffrén Suárez ha trobat a Suïssa la continuïtat que no va tenir al Camp Nou. L'extrem, actualment al Grasshopper, ha atès Radio Marca per valorar l'...

Jeffrén Suárez ha trobat a Suïssa la continuïtat que no va tenir al Camp Nou. L'extrem, actualment al Grasshopper, ha atès Radio Marca per valorar l'actualitat blaugrana. 

Barça de Valverde

“El segueixo. És una llàstima que aquests partits hagi perdut punts i hagi donat vida a La Lliga, però crec que està fent un bon paper”.

“Sabem que l'època de Guardiola era un Barça que tenia més possessió que ara. Ara la tenen, però tenen més variants, contraatac i tot això. També ha canviat pels jugadors, que són diferents. Hi ha coses que canvien”.

Pocs jugadors del filial al Barça

“Darrerament s'està perdent aquesta filosofia, penso que la majoria d'equips fa els seus fitxatges i el Barça també els ha de fer. És una llàstima perquè sabem que el Barça sempre s’ha nodrit del planter i crec que per això hi ha jugadors que prenen la decisió de fer la seva carrera en un altre costat. S'aposta més pels de fora. Com que el Barça veu que els grans fitxen de tots cantons, ells pensen que, si volen estar al mateix nivell, necessiten fitxar, però crec que no els cal. Tornant a la filosofia de pedrera estaria millor”.

Vida després del Barça

“Tots sabem que sortir del Barça és un canvi radical. És com tornar a la realitat. Al principi no va ser fàcil, però un ha de canviar el xip. El Barça és un equip top i els altres equips són bons, però mai seran el Barça”.

Moment actual

“Ara estic a Zuric, en la lliga suïssa, al Grasshopper. Per a mi és una de les millors etapes. Estic jugant, tenint molts minuts, fent gols i estic content”.

“La confiança que tenen en mi, poder-me sentir important en un equip, és el que he trobat aquí. Per això em sento súper còmode, gaudeixo jugant, cosa que no he pogut en altres equips”.

Pas per diferents equips

“ Un s'adapta al que ve. No he estat en tants equips, però he viscut coses positives en tots els llocs en què he estat. No em penedeixo de les decisions preses, ni em penediré”.

COMENTARIS