Mercat

El futur de Deulofeu, a l'aire

Les arribades de Coutinho i Dembelé compliquen el rol del jugador format al planter

El futur de Deulofeu, a l'aire
El futur de Deulofeu, a l'aire

Les arribades de Coutinho i Dembelé compliquen el rol del jugador format al planter

Deulofeu

| Getty Images

Malgrat la bona actuació que va signar al Gamper i l'alt percentatge de possibilitats que té per jugar diumenge de titular contra el Madrid, Gerard Deulofeu no té assegurat el futur al Barça. Segons avança Mundo Deportivo, la direcció esportiva blaugrana no té clar el rol que tindrà l'extrem format a La Masia si es concreten les arribades de Dembelé i Coutinho en les pròximes setmanes.

A més, el jugador ja ha manifestat en diverses ocasions que vol tenir un paper protagonista i no acceptaria tenir un rol de suplent habitual al Barça. Després de brillar al Milan i a l'Europeu Sub-21, Deulofeu vol seguir amb aquesta progressió i té com a objectiu disputar el Mundial de Rússia 2018 amb la selecció espanyola. Lopetegui confia en ell i l'ha convocat en diverses ocasions per l'absoluta però els minuts que disputi aquest any seran claus per saber si entra a la convocatòria final.

El jove de Riudarenes està confiat per demostrar que pot ser un jugador important al Barça i en el Trofeu Joan Gamper ja va donar mostres de la bona connexió amb Messi i Suárez actuant com a extrem esquerre. Amb la baixa de Neymar, sense fitxatges i la manca de confiança de Valverde amb Arda, tot apunta que diumenge contra el Madrid l'extrem escollit per la banda esquerra serà Deulofeu.

El clàssic serà una bona prova de foc perquè Deulofeu demostri tot el seu potencial i pugui replantejar la planificació esportiva de fitxatges de la direcció esportiva. Si no, el futbolista podria fer les maletes abans del 30 d'agost per 20 milions d'euros. Aquest és el preu que figura a la seva clàusula de rescissió i que ara mateix sembla una ganga veient els alts preus que s'estan pagant al món del futbol.

COMENTARIS