Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Gossip

El futur de Deulofeu apunta a Itàlia

Els dos equips que tenen més opcions són el Nàpols i l'Inter de Milà

El futur de Deulofeu apunta a Itàlia
El futur de Deulofeu apunta a Itàlia

Els dos equips que tenen més opcions són el Nàpols i l'Inter de Milà

Deulofeu

La situació de Gerard Deulofeu al Barça s'ha complicat després de les vacances de Nadal. Sense haver-se convertit en un fix a les alineacions de Valverde, el retorn de Dembélé i l'arribada de Coutinho li restaran encara més minuts. És per això que, després de parlar-ho amb el tècnic, el català té clar que sortir del Barça, a la recerca de minuts, pot ser la millor opció per ell. Aquest dimarts, el seu agent, Ginés Carvajal, es va reunir amb el club per explorar les possibles opcions.

I aquestes opcions semblen reduir-se, bàsicament, a la via italiana (una lliga on Deulofeu va deixar un bon record, amb el Milan, abans de tornar al Barça aquest estiu). Per una banda, el Nàpols, amb permís del club blaugrana, ja han parlat amb el jugador per incorporar-lo en forma de fitxatge, segons que explicava ahir El Corriere della Sera. D'altra banda, l'Inter de Milà també s'hi ha mostrat interessat, però prefereix la cessió.

Precisament, la forma de l'operació pot ser un dels punts principals de discòrdia, ja que el club preferiria vendre'l (i recuperar amb escreix els 12 milions que en va pagar aquest estiu) i el jugador, marxar cedit (i no perdre definitivament la relació amb el Barça).

COMENTARIS