Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

El missatge de Neymar a Leo Messi

En declaracions al diari SPORT

El missatge de Neymar a Leo Messi
El missatge de Neymar a Leo Messi

En declaracions al diari SPORT

| gettyimages #475295102

Després d'una segona temporada plena d'èxits amb el Barça i un estiu amb una nova decepció amb la selecció brasilera, Neymar descansa ara per tornar en plena forma a l'inici de la nova temporada.

Si algú pot entendre pel que està passant Leo Messi aquests últims dies és ell. Neymar també ha viscut una temporada de contrastos: de la joia absoluta a Barcelona a la decepció més profunda amb la selecció nacional. És per això que, en declaracions al diari SPORT, Neymar ha volgut enviar un missatge de suport al seu company Messi: "Els que estem amb ell durant tot l'any i la nostra afició sap que Leo és el millor, el número 1".

Aquestes són les frases més destacades de l'entrevista a Neymar.

Sextet

"Mai estic satisfet del tot. Tinc la mateixa fam per continuar guanyant més lligues, Champions, Copes... la gent pot estar tranquil·la perquè en volem més".

"Triplet és una paraula molt bonica, però he après que n'hi ha una altra que m'agrada més: sextet".

Responsabilitat

"Sempre assumeixo la meva responsabilitat. No m'amago mai, però no pots guanyar sempre. S'ha de saber encaixar la derrota i a la Copa Amèrica la Seleçao va formar una bona base que ens anirà bé per a futures competicions".

 

COMENTARIS