Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Notícies

El projecte periodístic de Piqué pren forma

El projecte periodístic de Piqué pren forma
El projecte periodístic de Piqué pren forma
Piqué és un home inquiet. El central no només destaca per la seva presència futbolística, sinó també per les seves accions empresarials lluny dels terrenys...

Piqué és un home inquiet. El central no només destaca per la seva presència futbolística, sinó també per les seves accions empresarials lluny dels terrenys de joc. 

El defensa va anunciar fa temps que, davant la degradació del periodisme, tenia previst fomentar un canal de comunicació propi, tot i que no va deixar clar quina era la intenció ni el camí que prendria. 

 

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

Ara la idea ja és una mica més nítida. Piqué va compartir a les xarxes socials la seva vinculació amb The Players Tribune, un espai on els professionals de l'esport comparteixen reflexions i idees de caràcter íntim. 

Aquesta plataforma és molt reconeguda als Estats Units, i nombrosos jugadors de l'NBA o l'NHF han compartit històries personals. A nivell blaugrana, Ronaldinho va escriure's una carta dirigida a ell mateix quan era jove, on va explicar què va sentir quan va conèixer Messi., 

La promoció deixa entreveure que el central entrevistarà Neymar i Messi, entre d'altres, i dona veu a algunes escenes íntimes entre els futbolistes de la selecció espanyola. Piqué reivindica el projecte amb l'eslògan "Power to the Players". 

COMENTARIS