Gossip

El secret de la recuperació de Jordi Alba

El lateral venia d'una temporada molt dolenta, marcada per la mala relació amb Luis Enrique

El secret de la recuperació de Jordi Alba
El secret de la recuperació de Jordi Alba

El lateral venia d'una temporada molt dolenta, marcada per la mala relació amb Luis Enrique

Jordi Alba

Quan Ernesto Valverde va arribar al Barça, un dels seus principals objectius era recuperar la millor versió de Jordi Alba. La campanya anterior va ser la pitjor del lateral de L'Hospitalet d'ençà de la seva arribada al Camp Nou i, fins i tot, va arribar a desaparèixer de les alineacions. La seva relació amb Luis Enrique va viure diversos episodis tensos al vestidor en els darrers mesos i això va acabar perjudicant l'equip i el mateix futbolista. Fins i tot, quan es va saber la notícia de l'arribada de Valverde, Jordi Alba va fer públic el seu malestar amb Luis Enrique i va enviar aquest dard en roda de premsa: "El que està clar és que amb Valverde m'anirà millor que amb Luis Enrique. No he tingut els minuts que volia, però espero que em vagi millor. Estic il·lusionat amb el nou míster."

Davant aquest panorama i amb les explicacions que va rebre de personal del club, Valverde va considerar fonamental que Alba recuperés la motivació i il·lusió per tornar a ser un dels millors laterals del món. I en aquest aspecte hi ha una persona que ha tingut un paper fonamental, segons ha revelat Xavi Campos al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio. Valverde va encarregar al preparador físic, José Antonio Pozanco, que es guanyés la confiança del lateral durant la pretemporada.

Les converses a la gira dels Estats Units i durant els entrenaments han estat fonamentals i s'ha establert una gran relació entre Pozanco i Jordi Alba. La confiança ha estat mútua i el futbolista ha guanyat amb tranquil·litat i seguretat. Alba se sent important dins els esquemes de Valverde i això s'ha traduït amb un augment espectacular del seu rendiment. Ja suma 9 assistències, ha marcat 3 gols i la seva connexió amb Messi ha estat una de les armes més efectives aquesta temporada.

El futbolista de L'Hospitalet sent que està signant una gran temporada i està molt agraït a Pozanco. Com a mostra, només cal veure que en el partit contra l'Atlètic de Madrid, Alba es va anar abraçar amb el preparador físic després de l'espectacular gol de falta de Messi. El secret de la felicitat.

COMENTARIS