Jugadors

El Semedo més personal

El lateral va començar a jugar federat tard i expressa la seva admiració per Ronaldinho

El Semedo més personal
El Semedo més personal

El lateral va començar a jugar federat tard i expressa la seva admiració per Ronaldinho

Semedo sempre ha tingut certa predilecció pel Barça. Així ho ha assegurat en una entrevista al club, en què parla de la seva infància, els seus orígens i la seva evolució. 

Barça

"Quan jugava a la Play amb videojocs sempre escollia el Barça, perquè tenia el millor equip del món. I ara el seguiré escollint amb més motiu".

"Recordo a Figo, Deco, Couto ... Encara que jo llavors era petit i la veritat és que no veia molt futbol. També a Vitor Baia o Simao".

"Admirava Ronaldinho. Era un dels meus jugadors favorits. Feia a coses fantàstiques i això va influir molt en què em fes aficionat barcelonista".

André Gomes

"Vam jugar junts al Benfica B, però ell va pujar al primer equip i ja no vam coincidir fins que ens hem retrobat a la selecció",

"Em va dir que el Barça era un gran club i que el vestidor era com una família. Em va agradar tot el que em va explicar i sóc afortunat d'estar en aquest equip".

Personalitat

"Sóc una persona callada, però després guanyo en confiança. Sóc una persona senzilla a la qual li agrada aprofitar el temps lliure per estar amb la família, passejar o anar al cinema".

"Gràcies a Déu vaig tenir una infància bona. No em va faltar de res. Vaig créixer en un lloc acollidor, amb una vida familiar ".

Orígens

"Em vaig federar per primera vegada als 15 anys. Ho havia intentat abans, però no vaig poder i vaig començar a jugar al carrer. Als 15 anys els dirigents del Sintrense em van veure i així va començar la meva carrera com a futbolista ".

"No queda molt d'aquell Nelson. Vaig començar de migcampista, però m'agradava anar-me'n per endavant i marcar gols. Després vaig passar a jugar de lateral dret "

COMENTARIS