Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Mercat

El València s'interessa per Aleix Vidal

L'operació apunta més al juny que al mercat d'hivern

El València s'interessa per Aleix Vidal
El València s'interessa per Aleix Vidal

L'operació apunta més al juny que al mercat d'hivern

| gettyimages

L'estiu passat el nom d'Aleix Vidal va sonar per a diferents traspassos però al final es va acabar quedant a la disciplina blaugrana. Un dels equips que es va mostrar més interessat va ser el València però els 15 milions d'euros que demanava el Barça van descartar l'operació.

Ara, però, el club valencià ha reactivat els contactes per l'operació i el diari Superdeporte publica en la portada d'aquest dijous que el lateral és un dels objectius prioritaris per a la pròxima temporada. El conjunt de Marcelino està fent una gran campanya i ja pensen en reforçar un equip que, tot apunta, competirà a Europa l'any vinent. En aquest sentit, volen la màxima competència en totes les posicions i amb Aleix Vidal el lateral Montoya tindria la màxima competència.

En un principi l'operació apunta per al pròxim mercat d'estiu però des del Barça tampoc es tancaria la porta a una operació al mes de gener si la proposta econòmica és bona. Ernesto Valverde està confiant més amb Sergi Roberto i Semedo per aquesta posició i la marxa d'Aleix Vidal tampoc provocaria grans problemes.

COMENTARIS