Champions League

El vestidor defensa André Gomes: "Esperem que s'acabi el rum rum"

"Dir-ho públicament és un acte de valentia", diu Valverde

El vestidor defensa André Gomes: "Esperem que s'acabi el rum rum"
El vestidor defensa André Gomes: "Esperem que s'acabi el rum rum"

"Dir-ho públicament és un acte de valentia", diu Valverde

André Gomes

| Instagram @aftgomes21

Les sinceres confessions d'André Gomes reconeixent l'angoixa que pateix quan juga amb el Barça han estat un dels principals temes de les rodes de premsa abans del partit contra el Chelsea. Sergio Busquets i Valverde han defensat el futbolista i han demanat a l'afició que cal anar tots junts per aconseguir l'objectiu d'aconseguir el bitllet per als quarts de final de la Champions. Aquestes han estat les declaracions dels protagonistes sobre la situació del portuguès.

Sergi Busquets

"Sabíem el què li passava a l'André Gomes. Els companys sempre l'hem intentat ajudar però això t'ho emportes a casa. Com a afició hem d'acabar amb aquesta sensació de rum rum, s'ha de convertir en una cosa positiva perquè si volem aconseguir els objectius, hem d'estar tots junts."

"Veig l'André preparat per jugar. És una pressió que té extra i estic segur que ho podrà superar, gràcies a l'equip i a l'afició. Necessitem anar tots a l'una. No només passa factura a l'André, sinó a tots."

"Tots som persones. Encara que sembla que siguem d'un altre món, som d'aquest. En un esport com el futbol i al Barça, hi ha moltes coses que influeixen. Cada persona té uns límits i cadascú ho pot portar millor o pitjor, però si l'André està aquí, és perquè ho pot aconseguir."

Ernesto Valverde

"Dir-ho públicament és un acte de valentia. No és una cosa nova, ens ha passat a tots i ara cal afrontar-ho. Té moltes qualitats i potser demà les mostra sobre el terreny de joc."

"A l'afició cal conquistar-la amb el joc, el sacrifici i la qualitat. El públic ve al camp a ajudar l'equip i als jugadors."

"He parlat amb l'André de moltes coses, els entrenadors hi som per ajudar."

COMENTARIS