Mercat

Els 2 dubtes d'Iniesta per renovar amb el Barça

El manxec finalitrza contracte el juny del 2018

Els 2 dubtes d'Iniesta per renovar amb el Barça
Els 2 dubtes d'Iniesta per renovar amb el Barça

El manxec finalitrza contracte el juny del 2018

andrés iniesta

| GettyImages

"Al final de temporada es valoraran moltes coses, en tots els sentits, i ja veurem què passa." Així d'enigmàtic es mostrava Andrés Iniesta dimarts a l'hora de parlar de la seva continuïtat al Barça la pròxima temporada. El manxec ha vist com el nombre de minuts han baixat dràsticament aquesta temporada i és conscient que amb 33 anys ho té cada vegada més complicat per ser l'interior titular del conjunt blaugrana.

Malgrat que el contracte d'Iniesta no finalitza fins el 30 de juny del 2018, el futbolista té dubtes sobre si ha de renovar el contracte amb l'entitat blaugrana. Segons informa la SER, el manxec té 2 dubtes principals a l'hora d'afrontar una possible renovació que podria ser fins al 2020.

D'una banda hi ha la part esportiva. Iniesta vol saber els plans de la direcció esportiva del Barça per saber si té lloc a l'equip. Primer, cal definir bé la idea de joc per on ha de passar el futur de l'equip (tornar a l'estil de possessió o un format híbrid com els últims anys) i, després, és vital saber qui serà el futur entrenador de l'equip per saber el seu rol exacte.

L'altre aspecte important és l'econòmic. I segons aquestes informacions, el migcampista blaugrana no està del tot satisfet amb la primera proposta que ha rebut de la Junta Directiva del Barça i la considera insuficient. Tot i això, és habitual que les negociacions sempre comencen amb un estira-i-arronsa que es pot acabar solucionant amb les converses.

Amb tot aquest panorama, en els últims dies també ha cobrat força la possibilitat que Iniesta estigui pensant en retirar-se a la MLS nord-americana. El diaria ARA publica que al jugador li agradaria molt penjar les botes als Estats Units però caldrà veure quin és el moment de fer el pas i abandonar el Camp Nou.

COMENTARIS