Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Opinió

Es busca fotògraf. Raó: la renovació de Messi

Es busca fotògraf. Raó: la renovació de Messi
Es busca fotògraf. Raó: la renovació de Messi
La dura derrota contra el Madrid a la Supercopa d'Espanya va aixecar una gran polseguera mediàtica sobre la firma de renovació de Leo Messi. Segur...
messi article

La dura derrota contra el Madrid a la Supercopa d'Espanya va aixecar una gran polseguera mediàtica sobre la firma de renovació de Leo Messi. Segur que s'ha signat? No voldrà marxar després del desgavell d'aquest estiu? Sense Neymar ni fitxatges, estarà emprenyat? Per què Bartomeu va dir-li a la Terribas que s'havia firmat a finals de juny? Per quin motiu Mestre va dir que encara no estava feta? Va firmar el pare? Va signar el president de Fundació Messi? I ell no va firmar? Esperarà després de la moció de censura? Molts dubtes que s'han anat oblidant amb el pas del temps, els bons resultats i les frases optimistes de Bartomeu.

Però la fotografia continua sense arribar. Han passat 18 setmanes des del dimecres 5 de juliol, la data en la qual el Barça va anunciar ampliar el contracte fins al 2021 i on s'especificava que "l'acord es formalitzarà en les pròximes setmanes, quan el jugador es reincorpori a la disciplina de l'equip." També han passat 9 setmanes des del dimarts 5 de setembre, quan Bartomeu va concedir diverses entrevistes i va assegurar que "el Leo es farà la foto aviat, la gent pot estar tranquil·la. Hem tingut problemes de calendari, ara tornarà amb la selecció i ja trobarem el moment."

Però per quin motiu no arriba el moment? Es fa complicat de creure que en 128 dies no s'hagi trobat cap racó per fer un acte tan senzill com és signar uns papers i fer-se una fotografia. I més complicat d'entendre és veure com durant els últims mesos han passat pels despatxos jugadors com Iniesta, Busquets, Ter Stegen o Luis Suárez. Però amb Messi el tema continua encallat i només queden 7 setmanes perquè l'argentí pugui començar a parlar sense cap problema legal amb altres clubs.

No calen grans actes com potser voldria el Barça ni parafernàlies. El culer només vol veure la imatge de Messi amb un bolígraf estampant la seva firma en uns papers que el vincularien fins que pengi les botes o decideixi retirar-se a Newell's. I tampoc estaria malament que a la fotografia sortís Messi somrient i convençut que ha pres una bona decisió. O potser el problema és aquest?

Esperem que al final tot siguin patiments sense fonament i que hi hagi una estratègia comercial molt ben pensada amb una data assenyalada. El diumenge 24 de desembre després d'haver guanyat el Madrid al Bernabéu. El regal perfecte de nadal per uns culers que esperen amb candeletes que el fotògraf premi el botó...

COMENTARIS