Opinió

Evasió o victòria

Evasió o victòria
Evasió o victòria
És la mítica pel·lícula de Jonh Huston que ja hem vist (suposo) milions de vegades. I si no l'has vist, “de quin planeta vens?”, que...

És la mítica pel·lícula de Jonh Huston que ja hem vist (suposo) milions de vegades. I si no l'has vist, “de quin planeta vens?”, que diria Jonh Wark. Bé, la veritat és que no em refereixo a la mítica “evasió” de Pelé, Ardiles, Bobie Moore, Stallone, etc. Parlo d'un altre tipus d'evasions, evasions que tenen de protagonistes a Messi i a Cristiano Ronaldo. Sembla la mateixa pel·lícula però no, almenys la crítica és totalment oposada. Mentre que la de Messi tracta d'un capo d'una organització criminal que ens roba sense escrúpols, la de Cristiano tracta d'un Robin Hood meravellós que salta més que ningú, que llença penals com els àngels i que sobretot és una persona humil i discreta. En definitiva, és al·lucinant com es pot vendre la mateixa historia de forma tan diferent segons qui la protagonitza. El malvat Messi o el meravellós Cristiano.

Autèntics jocs malabars a la capital del regne per tal de justificar el problema d'Hisenda amb Cristiano, Coentrao, Pepe, Modric, etc. Ara sí que toca demanar respecte i recordar la pressumpció d'innocència del jugador. De fet, el R. Madrid ha emès un comunicat demanant respecte per Cristiano Ronaldo. De la resta dels jugadors implicats no en diu res el comunicat del Madrid, o sigui que els bombin!!! El tema Coentrao és de traca... es diu que no ha fet cap declaració de la renda des que treballa a Espanya. Sóc dels que pensa que Coentrao no té cap obligació de fer la declaració. L'has de fer quan treballes, i no consta que Coentrao hagi treballat gaire a territori espanyol. A més a més, amb els impostos del tabac que ha consumit el bo de Fabio ja equilibra.

Setmana a la qual suposo que us ha sorprès (ironia) que els jugadors que ha denunciat oficialment Hisenda ja no pertanyen al R. Madrid. Xabi Alonso, actualment al Bayern de Munic, Di María al PSG i Carvalho al Mònaco. Sort o casualitat?, casualitat perquè sort és una altra cosa... Sort és per exemple fer 4 temporades amb uns sortejos de broma a la Lliga de Campions. Malmö, Schalke, Galatasaray, APOEL, Ludogorets, Wolfsburg, Legia, etc., són el nivell del R. Madrid als sortejos de les darreres temporades. Hi ha una gran mentida que diu que per guanyar la Champions has de guanyar tots els rivals!!! Per guanyar la Champions et val amb eliminar els equips que et toquin, que en el cas del Madrid últimament són rivals més propis del Trofeo Colombino que no pas de la Champions. 

PD: Bunga bankai, de l'indonesi “flor de cadàver”, en la classificació científica Amorphophallus Titanum, que literalment seria “falus amorf titànic”. Aquesta és la descripció de la flor més gran del món (arriba fins als 2,74 metres d'alçada). Doncs aquesta és la flor que té Zinedine Zidane a la part on l'esquena perd el nom. Brutal un altre cop com guanyen un partit al temps de descompte. Un altre cop Sergio Ramos. És veritat allò de la fe, la casta i l'èpica, però sense una “Amorphophallus Titanum” al cul, és impossible aconseguir-ho tantes vegades en tan poc espai de temps. Estan esgotant els comodins i això és la millor notícia per pensar en la remuntada del Barcelona de Luis Enrique.

COMENTARIS