Notícies

Filipe Luis: "Sóc fan de Piqué, tant de bo més futbolistes es mullessin com ell"

"Messi és tan bo que sosté sol el Barça passi el que passi al seu voltant"

Filipe Luis: "Sóc fan de Piqué, tant de bo més futbolistes es mullessin com ell"
Filipe Luis: "Sóc fan de Piqué, tant de bo més futbolistes es mullessin com ell"

"Messi és tan bo que sosté sol el Barça passi el que passi al seu voltant"

filipe luis

Filipe Luis, lateral de l'Atlètic de Madrid, ha concedit una interessant entrevista al diari El Mundo on trenca tots els tòpics i aprofundeix en debats interessants. La situació política de Catalunya, les opinions de Piqué, la relació amb Messi i d'altres temes d'actualitat centren la conversa.

Piqué

"Sóc fan de Piqué encara que sovint no estigui d'acord en el que diu. Però s'atreveix. Com Arbeloa. Són gent que no tenen por de dir el que pensen, que no s'amaguen després de la seva fama per no mullar-se. Olé per ells. És admirable i tant de bo més futbolistes fóssim com ells."

La situació de Catalunya?

"És un tema que segueixo diàriament i no l'aconsegueixo entendre. El respecto, però en un món que tendeix a unir-se, no em quadra que una comunitat vulgui tancar-se. Suposo que és perquè tinc la visió d'un brasiler i al Brasil, quan sona l'himne, la gent s'enorgulleix. La gent sent orgull de ser brasiler i és una cosa que no aconsegueixo entendre que aquí no passi. Per què volen separar-se? En què creuen que seran millors sent més petits?"

La vida dels futbolistes

"Un 80% viu en una bombolla. Sobretot els joves, que de seguida volen imitar els seus ídols. Es pensen que si van amb una bossa de cosmètics de marca sota el braç, unes sabatilles de 400 euros i 8 tatuatges ja són estrelles. I que només per això la gent ja els respectarà. Obliden el món real. És la clàssica bombolla del futbolista: comprar-te un cotxàs amb el teu primer sou. Jo també em vaig comprar un cotxe més car del que cobrava..."

 

Els 222 milions de Neymar

"Neymar val aquests diners. És el seu preu. És el tercer o el segon millor jugador del món. El futbol genera més diners del que la gent es pensa."

Messi

"Messi és tan bo que pot guanyar la Lliga sol amb un equip mediocre, que no és el cas. Però el Barça es manté a dalt tots aquests anys per ell. Perquè el Barça té facilitat per crear polèmiques internes constants. Sembla que els agrada. Però Messi és tan bo que els sosté passi el que passi al seu voltant."

"He jugat més de 30 partits contra ell i em toca la part del carnisser, però és que, sent sincer, és impossible aturar Messi un contra un sense faltes. He de jugar amb altres armes. Sé que no li agrada jugar d'esquena, que has d'estar molt a sobre quan rep... Si se sent còmode, estàs mort. Tot i això, crec que ho faig prou bé, encara que sempre ens marqui gols..."

El caràcter de Messi

"Jo sóc el dolent de la pel·lícula fent faltes dures però mai m'ha retret res. Sempre em dóna la mà en acabar el partit i em felicita si hem guanyat. L'única cosa que sento per ell és admiració. Crec que no en veuré un altre com Messi. "

COMENTARIS