Gossip

FOTO. Així seran les 3 samarretes del Barça 2017/18

Segons ha avançat el diari Sport

FOTO. Així seran les 3 samarretes del Barça 2017/18
FOTO. Així seran les 3 samarretes del Barça 2017/18

Segons ha avançat el diari Sport

Samaretes Barça 17/18

| Sport

El diari Sport ha publicat aquest divendres una imatge sobre el disseny de les samarretes del Barça per a la pròxima temporada 17/18. De la blaugrana ja s'havien vist diverses il·lustracions però encara no se sabia com serien la segona i la tercera equipació.

La més sorprenent és la samarreta suplent que lluirà el conjunt culer i que serà totalment granat (vermell fosc), molt similar a la de la Roma i amb alguns detalls més clars al coll i a la vora de la samarreta. Un disseny poques que no s'havia vist en la història de les samarretes del Barça i que aportarà una nova visió, ja que el color més habitual per a la suplent havia estat el taronja. La tercera tindrà un color verd menta similar a la que s'ha vist en anteriors temporades i que s'utilitzarà quan el rival tingui uns colors més similars al blaugrana o al granat. 

L'altra gran novetat serà la presència del nou patrocinador Rakuten a totes les samarretes en substitució a Qatar Airways. Està previst que en els pròxims dies es faci l'anunci oficial de les samarretes del Barça i ja estiguin disponibles a la venda.

COMENTARIS