Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Vídeo

FOTO. El gol mal anul·lat a Suárez

Un nou error arbitral

FOTO. El gol mal anul·lat a Suárez
FOTO. El gol mal anul·lat a Suárez

Un nou error arbitral

La primera decisió compromesa del quartet arbitral durant el Barça - Athletic Club d'aquest dimecres ha estat errònia. Una jugada blaugrana, amb passada a l'espai per Neymar, ha estat anul·lada per fora de joc.

Neymar (en posició d'extrem esquerre), receptor de la passada, no estava en posició antireglamentària. Suárez sí, al centre, però la pilota no anava per ell. I quan ha rebut la pilota l'ha cedit a Luis Suárez, que ha marcat gol. L'acció ja no valia, però s'havia convertit en un 2 contra 1 dels davanters blaugrana contra el porter Gorka Iraizoz.

Com es pot comprovar a les imatges, la jugada ha estat mal anul·lada per l'àrbitre.

 

COMENTARIS