Notícies

GUIA. Quant costa seguir el Barça per la TV aquesta temporada?

Totes les opcions i els preus per seguir l'equip a la Lliga, la Copa i la Champions

GUIA. Quant costa seguir el Barça per la TV aquesta temporada?
GUIA. Quant costa seguir el Barça per la TV aquesta temporada?

Totes les opcions i els preus per seguir l'equip a la Lliga, la Copa i la Champions

TV Barça

Comença una nova temporada del Barça i, amb ella, un nou embolic dels drets televisius. Per on s'emetrà la Lliga? I la Copa i la Champions? Quina és la millor opció a contractar? Quins seran els preus? Són moltes les preguntes que sorgeixen a l'hora de saber la millor manera per seguir tots els partits per la TV. A continuació, una petita guia sobre totes les opcions, les condicions i els preus dels partits del Barça aquesta temporada en les 3 competicions amb el so de LaTdP de fons.

Canals

Lliga

Per veure tots els partits del Barça a la Lliga serà necessari 2 canals de pagament. Bein Sports La Liga, que oferirà 8 partits cada jornada i 1 dels quals sempre serà del Barça o el Madrid, i Movistar Partidazo, que oferirà un màxim de 18 partits del Barça durant tota la temporada.

Champions

Per veure tots els partits del Barça a la Champions serà necessari 1 canal de pagament i 1 canal gratuït. Bein Sports oferirà 3 partits de la fase de grups del Barça i TV3 oferirà els 3 restants. En la resta de competició, també s'alternaran un partit d'anada i un altre de tornada. La final es podrà veure a tots els canals.

Copa

Per veure tots els partits del Barça a la Copa serà necessari 1 canal de pagament i 1 canal gratuït. Bein Sports La Liga tindrà la 1a elecció del partit que vulgui de cada eliminatòria i GOL tindrà la 2a elecció. La resta de partits també els oferirà Bein Sports La Liga. La final es veurà per Telecinco i TV3, en aquest últim cas si hi arriba el Barça.

Preus

Jazztel: 62,10 euros al mes

Aquesta opció inclou l'opció d'ADSL o fibra 50 MB amb els canals Bein Sports, Bein Sports La Liga i Movistar Partidazo. 1 línia mòbil amb 200 minuts i 3 GB de navegació.

Orange: 73,9 euros al mes

Aquesta opció inclou l'opció d'ADSL o fibra 50 MB amb els canals Bein Sports, Bein Sports La Liga i Movistar Partidazo. També incorpora 50 canals de TV i 1 línia mòbil amb 200 minuts i 3 GB de navegació.

One: 85 euros al mes

Aquesta opció inclou l'opció d'ADSL o fibra 50 MB amb els canals Bein Sports, Bein Sports La Liga i Movistar Partidazo. També incorpora 65 canals de TV i 1 línia mòbil amb 200 minuts i 6 GB de navegació.

Movistar: 120 euros al mes

Aquesta opció inclou fibra 100 MB amb els canals BeinSports, Bein Sports La Liga i Movistar Partidazo. També incorpora 80 canals de TV i 2 línies mòbils amb minuts il·limitats i 20 GB a compartir.

COMENTARIS