Jugadors

Iniesta: "El contracte és futbolístic, no quedo lligat amb el club un cop em retiri"

"Em costa visualizar-me d'entrenador o de director esportiu"

Iniesta: "El contracte és futbolístic, no quedo lligat amb el club un cop em retiri"
Iniesta: "El contracte és futbolístic, no quedo lligat amb el club un cop em retiri"

"Em costa visualizar-me d'entrenador o de director esportiu"

Iniesta

| @tocosta

Andrés Iniesta ha concedit una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio on ha repassat els últims temes d'actualitat com la seva renovació o l'inici de Lliga amb el Barça i també ha reflexionat sobre l'edat dels futbolistes i el rendiment que pot oferir amb 33 anys. Aquestes són les frases més destacades del capità blaugrana.

Estat físic

"Confio estar bé i que pugui estar a la llista, aquests dies veurem com estic."

L'Atlètic

"És un partit diferent, té moltes connotacions. Venim de seleccions, és un rival que exigeix ​​el 200 per cent i és un bon partit per gaudir-lo. Si no estem al nivell, no tindrem opcions.

Continuïtat amb Valverde

"Com més juguis, millor estaràs. T'ajuda a estar bé, tenir confiança i estar còmode al camp. L'any passat va ser molt atípic. Vaig tenir contratemps, hi va haver moments bons, però no hi va haver la continuïtat de coses bones que, més o menys, sempre he tingut. Aquest any estic jugant, tinc continuïtat i les sensacions són positives

L'edat al futbol

"Entenc que si un s'entrena i està bé, pot jugar. No hi ha res que digui el contrari. No crec que tenir 33 anys vulgui dir que no puc jugar molts partits. Sóc conscient que no és el mateix que tenir-ne 28, però l'important és estar bé. No serveix de res tenir-ne 27 si et fan mal moltes coses del teu cos."

"Fa uns mesos estava acabat i sembla que ara estic en una segona joventut. Ni una cosa, ni l'altra."

La baixa de Neymar

"Per a mi és un dels millors del món i únic en la seva especialitat, no comptar amb ell t'obliga a altres coses. També tenim jugadors d'aquest perfil, com Dembélé o Deulofeu, encara que diferents. És qüestió de trobar l'equilibri."

El seu relleu

"És difícil. No perquè sigui jo, sinó perquè cada jugador és diferent. Ja sigui Denis o André Gomes, cal confiança. No podem oblidar que a tots, en els nostres inicis, ens va costar fer-nos amb un lloc aquí i tenir regularitat." 

Renovació de per vida

"Entenc que el titular crida l'atenció només d'escoltar-lo però no és així. El contracte és futbolístic, no quedo lligat amb el club un cop em retiri. No tindria lògica. Els altres factors dependran del que es pugui fer en aquest moment. Agraeixo al club que puguem anar any a any valorant si seguim. A dia d'avui la meva felicitat és completíssima ".

Futur

"M'agradaria fer seguir lligat al món del futbol. Tant de bo sigui al Barça però em costa visualitzar-me d'entrenador o de director esportiu."

Situació a Catalunya

"Crec que el que vaig dir va ser molt sensat i molt lògic. no dic que els polítics canviïn d'idees. Crec que a les persones no ens agrada que s'hagi arribat a una situació en la qual per portar dues banderes diferents, acabin a mastegots o dos veïns acabin discutint o alguna cosa més. S'ha arribat a un punt que no és bo."

"Si tingués la solució, la diria. És complicat, els encarregats han de resoldre-ho. Jo no sóc cap especialista. Vull a les persones per com són, no per com pensen."

COMENTARIS