Champions League

Iniesta rep l'alta i entra en la llista contra el Chelsea

Iniesta rep l'alta i entra en la llista contra el Chelsea
Iniesta rep l'alta i entra en la llista contra el Chelsea
9 dies després d'haver-se lesionat contra l'Atlètic de Madrid, Andrés Iniesta ha rebut l'alta mèdica i ha entrat a la llista de convocats per al...
Messi i Iniesta, a Stamford Bridge

9 dies després d'haver-se lesionat contra l'Atlètic de Madrid, Andrés Iniesta ha rebut l'alta mèdica i ha entrat a la llista de convocats per al partit contra el Chelsea. Malgrat que en un principi es va pensar que el capità blaugrana estaria unes 3-4 setmanes de baixa, la recuperació ha estat molt positiva i el futbolista ha fet tot el possible per arribar al partit.

Ara caldrà veure quants minuts podrà disputar i si ho farà d'inici o bé des de la banqueta, en una decisió que dependrà molt de les sensacions que noti el futbolista en les hores prèvies al partit de la Champions. El jugador ha treballat intensament per poder ajudar el Barça i una de les claus és que Iniesta es coneix molt bé el seu físic per determinar fins on pot arribar.

Respecte a la llista de convocats, Valverde ha cridat tots els futbolistes disponibles excepte Yerry Mina, l'únic jugador descartat per motius tècnics. 

COMENTARIS