Jugadors

Jordi Alba: "Tots comencem de zero"

El lateral es mostra il·lusionat per la nova etapa blaugrana i avala l'arribada de Semedo

Jordi Alba: "Tots comencem de zero"
Jordi Alba: "Tots comencem de zero"

El lateral es mostra il·lusionat per la nova etapa blaugrana i avala l'arribada de Semedo

Jordi Alba
Jordi Alba

| ©Getty Images #630234824

Jordi Alba ja coneix Ernesto Valverde. El lateral es troba en plena pretemporada i en una entrevista a Mundo Deportivo desgrana alguns aspectes del nou entrenador i dels futbolistes que podrien arribar a ser els seus companys al vestidor. 

Valverde

"Sempre que hi ha un entrenador nou tothom comença de zero, des del primer dia t'has de guanyar el lloc".

"M'han parlat de manera fenomenal d'ell. He tingut companys com Aduriz, que va estar al València amb ell i ara l'ha tingut a l'Athletic, i m'ha parlat perfectament d'ell, meravelles, i ja no només com a entrenador sinó també pel tracte humà que té i això per a mi és fonamental".

"[Aduriz m'ha explicat que] és un home tranquil, que t'exigeix ​​també bastant, com no pot ser d'una altra manera. M'ha dit que també és molt proper ja no només en el tracte futbolístic sinó també en el personal i crec que també és bo per a un grup com el Barça que hi hagi un entrenador que en el personal el porti fenomenal". 

"A l'Athletic em va sorprendre. Amb Valverde van millorar molt el seu tipus de joc, s'associaven més, no feien tants centres ni feien un joc tan directe com abans. Quan jugaven contra nosaltres ens pressionaven molt amunt".

Semedo

"Si el Barça s'ha decidit per ell és perquè porta temps seguint-lo i reuneix totes les condicions perquè triomfi aquí. Espero que estigui en les millors condicions per competir amb l'equip que hi ha, que crec que ja és molt bo. Segur que s'adapta ràpid i les condicions les té".

Madrid

"Està clar que quan guanya el Madrid a un culer no li agrada gens però és veritat que quan comença la temporada el que hagis fet en l'anterior no val res. Ningú se'n recorda".

Continuïtat

"La temporada passada no va ser bona per a mi, em vaig quedar molts partits sense jugar, partits sobretot importants, cosa que abans no m'havia passat. Però no va perillar la meva continuïtat perquè sabia que amb el pròxim entrenador anava a començar de zero"

Verratti

"És un jugador molt complet. El Barça faria un gran fitxatge. Tècnicament és molt bo, a l'altura dels que tenim al mig, que són molt bons tècnicament. A més, té un treball defensiu important. Ens aniria molt bé".

Paulinho

El conec bé. És un jugador de tall defensiu que sap tocar la pilota i té arribada. És un jugador molt interessant. Està a la Xina ara però si la direcció del Barça ho veu amb bons ulls, se'n parlarà si algun dia fitxa pel Barça.

COMENTARIS