Opinió

La flor de Zidane al 2017

La flor de Zidane al 2017
La flor de Zidane al 2017
Nou any i noves il·lusions. Les il·lusions madridistes són aconseguir la Lliga de Campions a poder ser jugant una tercera final d'...
Zidane RP

| Getty Images

Nou any i noves il·lusions. Les il·lusions madridistes són aconseguir la Lliga de Campions a poder ser jugant una tercera final d'aquesta competició amb l'Atlètic de Madrid. El que us ben asseguro és que no volen disputar una final de la Lliga de Campions davant el Barça. Per molt que parlin i per molt que diguin, no volen veure a Messi en una final ni bojos. Mai ho reconeixeran però no volen el Barcelona a la final. Un culer ha de desitjar i ha de somiar en disputar una final europea davant el Madrid. Per diferents motius, però bàsicament perquè seria l'oportunitat històrica de liquidar la cantarella dels Rei d'Europa. Si tu guanyes el Madrid, ja no importa que ells tinguin el doble de Champions, callaran i assumiran que a l'era de Leo Messi era el que tocava. El culer reconeix públicament que té por al Madrid, que a una final qualsevol rival menys el Madrid, que millor que guanyi la Champions un equip anglès, alemany o turc abans de córrer el risc de poder perdre una final davant el Madrid. Però el madridista no, ell fins a l'últim minut de l'últim dia dirà que està tranquil, que el Madrid és el Madrid, que si Ramos i el minut 93, que si la casta i mil rotllos diferents que perden sentit quan davant els hi posen a un argentí petitó amb el 10 a l'esquena. És en aquell moment quan el madridista (més o menys radical) et reconeix que juguen pitjor, que tenen pitjor equip i que Messi és, de llarg, el millor del món. De veritat, culers de l'univers....demaneu als Reis Mags d'Orient una final de la Champions Reial Madrid - Barcelona... És l'oportunitat històrica per tornar-li de cop i en 90 minuts (o 93) a la crua realitat de la submissió futbolística. 

Factors a tenir en compte. La flor de Zidane no pot ser eterna, la sort no és de per vida, el "tema" de Ramos i el minut 93 no s'entrena, és mentida. És tot producte d'una combinació de sort i mala defensa sobre un gran rematador de cap com és Sergio Ramos. Que no us enganyin, al loro!!!, que us volen fer creure que són una maquinària perfecte i no és veritat. Aquest 2017 ha de ser l'any on la "flor" de Zidane (la Corypha umbraculifera, una palmera asiàtica que és la flor més gran segons Sergi Massó) passi a millor vida.

Enhorabona a Cristiano Ronaldo. Aquesta darrera setmana ha aconseguit el premi "Globe Soccer Awards" com a millor jugador de la temporada passada. Premi que no sorprèn gens ni mica si tenim en compte que aquests guardons els organitza l'agent del jugador, Jorge Mendes. Tot queda a casa. Són premis recents, del 2010. Sabeu qui va guanyar el premi a millor agent de jugadors en la primera edició? Jorge Mendes. Al 2011, Mendes. Al 2012, Mendes. Al 2013, Mendes. Al 2014, Mendes. Al 2015, Mendes. I al 2016? Raiola, perquè ja "cantava" i tocava canviar. 

Sense rastre d'Hisenda. Els nanos de la Masia han aconseguit aquest Nadal la Lliga Promises davant l'Atlètic de Madrid i, a dia d'avui, no hi ha notícies de cap investigació oberta ni als nanos ni als pares per part de l'Agència Tributària...

COMENTARIS