Notícies

La pista d'Unzué sobre el seu futur

"Espero no tenir temps per a la bicicleta l'any que ve..."

La pista d'Unzué sobre el seu futur
La pista d'Unzué sobre el seu futur

"Espero no tenir temps per a la bicicleta l'any que ve..."

unzue

| Getty Images

Els 2 tècnics amb més possibilitats de substituir Luis Enrique a la banqueta del Barça la temporada vinent són Ernesto Valverde i Juan Carlos Unzué. De moment, l'entrenador de l'Athletic ha evitat pronunciar-se sobre l'opció de dirigir el Barça i es manté en silenci.

En canvi, Unzué ha donat avui una pista que molts interpreten com una mostra de la gran voluntat que té per dirigir l'equip. L'actual segon entrenador del Barça ha assistit a l'inici de la Volta a Catalunya i RAC 1 li ha preguntat si la temporada vinent, amb la marxa de Luis Enrique, podria gaudir de més temps per la bicicleta, una de les seves grans aficions: "Espero no tenir temps per la bicicleta l'any vinent. El moment per descansar i desactivar-me, ja arribarà..."

Amb aquetsa frase sembla evident que la intenció d'Unzué és continuar treballant com a tècnic a les banquetes. Una sensació molt diferent a la que va explicar Luis Enrique el dia que va dir que deixaria el Barça. L'asturià va reconèixer que estava cansat del desgast que comportava dirigir una entitat com la blaugrana i que ara volia gaudir de descans per estar amb la família.

COMENTARIS