Notícies

La premsa argentina es rendeix a Messi

El seu hat-trick contra l'Equador permet somiar en guanyar el Mundial de Rússia

La premsa argentina es rendeix a Messi
La premsa argentina es rendeix a Messi

El seu hat-trick contra l'Equador permet somiar en guanyar el Mundial de Rússia

Messi

Ara sí. La descomunal exhibició de Leo Messi amb l'Argentina ha servit per silenciar totes les crítiques que hi havia al voltant de la selecció albiceleste després d'una fase de grups molt irregular. Els 3 gols del crac blaugrana van servir per derrotar Equador i obtenir el bitllet per al Mundial de forma directa. Així s'ha viscut des de la premsa argentina.

Olé

El rotatiu esportiu més important de l'Argentina titula en portada "Messi es argentino". Una vegada confirmat com "el millor del món" al seu país, a les pàgines interiors els elogis són múltiples: "Per ell i gràcies a ell estem aquí. El Déu veritable ens va donar un cop de mà a l'altura de Quito, i el Déu del futbol actual va fer el que se li veu fer normalment a Barcelona." A banda de destacar la figura de l'argentí, també remarquen que ara cal muntar un equip competitiu al seu voltant: "Messi és la causa per la qual Argentina està a Rússia, ara cal armar l'equip."

Clarín

"El genio de Messi nos puso en el Mundial" obre la portada del Clarín, un dels diaris més importants del país i defineixen la nit com de "llegenda. La classificació és seva. 3 gols, un millor que l'altre. Es va carregar l'equip a l'esquena, com es demanava." En un article d'opinió de Fernando González, mostren els dubtes que hi havia en la seva figura i destaquen que "Messi era el cigne negre que es va convertir en l'ocell salvador."

La Nación

La Nación també es rendeix als peus de Messi i en la secció on valoren els partits de cada jugador li atorguen un 10 amb aquest comentari: "Una nit increïble que quedarà gravada entre les pàgines inoblidables. Va ser el seu partit més transcendent en la selecció perquè va rescatar a l'equip de l'ensorrament més estrepitós. Titellaire i killer, va fer tot. Va pensar i va executar. Tres gols de col·lecció per trencar amb una maledicció. Va agafar l'equip i el va portar a Rússia."

La Capital

A La Capital també apareix Messi com la fotografia més destacada i titulen: "Tres golazos de Messi llevan a la Argentina a Rusia."  En pàgines interiors, reafirmen la seva confiança amb el crac del Barça: "Si el simpatitzant argentí esperava que Messi es fes càrrec de l'equip, no hi ha cap dubte de que va complir amb escreix. Fins i tot aquells que tenen certa resistència cap a la seva figura, van cridar cada gol de la Pulga amb ganes, eufòrics, sabedors que cada conquesta serà un pas decisiu cap al Mundial de Rússia 2018."

Página 12

Finalment, un diari més alternatiu com Página 12 van més enllà i converteixen Messi en "El Messias" en la portada més creativa de totes.

COMENTARIS