En profunditat

La preocupant sequera golejadora de Neymar

El blaugrana no ha fet cap gol en els últims 975 minuts que ha jugat

La preocupant sequera golejadora de Neymar
La preocupant sequera golejadora de Neymar

El blaugrana no ha fet cap gol en els últims 975 minuts que ha jugat

Neymar
Neymar

| ©Getty Images #630234786

Des del dia de la derrota a Vigo contra el Celta del 2 d’octubre, quan va marcar —de penal, al minut 19 de la segona— el 3 a 2, Neymar no ha tornat a fer gol en partit de lliga. Des d’aqull dia, ha jugat 8 partits sencers (Deportivo, València, Granada, Sevilla, Màlaga, R. Societat, Espanyol i Vila-real) i 87 minuts del partit contra el Madrid, ja que el va substituir Denis. En total, 832 minuts sense veure porteria. O el que és el mateix, 13,8 hores. Una xifra molt poc normal en un jugador del seu nivell.

Si estenem la mirada a totes les competicions, trobarem que el gol més recent de Neymar és de Champions, del dia que el Barça va derrotar el Manchester City a l’Estadi, quan el brasiler va fer el 4 a 0 definitiu al minut 89. Però també veurem que, encara que només n’ha jugat 1 partit, Neymar encara no ha marcat en la copa. Per tant, el blaugrana ha jugat els últims 975 minuts sense fer gol (els 717 de lliga que han passat des del gol al City, més 168 de Champions i els 90 de copa).

En total, Neymar suma 4 gols a la lliga (amb 1.257 minuts jugats, la mitjana és d’un gol cada 314,25 minuts), 2 a la Champions (havent jugat 437 minuts, anota un gol cada 218 minuts i mig) i cap a la copa. És a dir, 6 gols en 20 partits.

Dimecres vinent, al Camp Nou contra l’Athletic, el brasiler tindrà una nova oportunitat per finiquitar aquesta ratxa.

 

COMENTARIS