Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Gossip

La retallada de vistaires que s'ha fet amb Valverde

El departament ha passat de tenir 5 integrants a només 2

La retallada de vistaires que s'ha fet amb Valverde
La retallada de vistaires que s'ha fet amb Valverde

El departament ha passat de tenir 5 integrants a només 2

Tècnics fcb

Un dels aspectes on s'ha notat més l'adeu de Luis Enrique de la banqueta del Barça és en la manera com s'analitza el proper rival del primer equip blaugrana. I és que, des d'aquest estiu, s'ha produït una important reducció de personal en l'equip de vistaires, com ha explicat Xavi Campos al programa El Club de la Mitjanit d'Esport3 i Catalunya Ràdio.

Ja en el documental "Els homes de Lucho" Luis Enrique presumia d'equip potent: 5 persones (4 de les quals estaven encarregades de mirar partits i l'altre era el coordinador). Aquest coordinador era Robert Moreno, home de màxima confiança de Luis Enrique, que actualment forma part del cos tècnic del Celta, amb Juan Carlos Unzué. Els 4 'visionadors' de partits eren Isidre Ramon (que enguany ha tornat al Barça B), Carlos Martínez (aquesta temporada al Girona), Jesús Casas (actualment coordina el planter del Cadis) i Jordi Melero, l'únic que hi continua.

A més de Melero, a l'equip de vistaires de Valverde hi ha Àlex Garcia, un home de club. I això és tot: només 2 tècnics. Aquesta diferència s'explica pel canvi de metodologia entre l'anterior entrenador i l'actual. Si Luis Enrique demanava mirar tots els partits de tots els rivals (els 4 vistaires es repartien els equips a analitzar), amb Valverde s'ha reduït la quantitat de partits a visionar. Seguint un mètode més habitual —i menys obsessiu—, només s'analitzen els 3 partits més recents del rival, els partits que ha jugat contra rivals grans (el Madrid i l'At. Madrid) i els que el Barça hi va jugar la temporada anterior, si es manté l'entrenador.

Podeu sentir aquí tota l'explicació de Campos:

COMENTARIS