Gossip

La teràpia que segueix André Gomes per superar la pressió

Té una psicòloga personal i des del Nadal ha iniciat uns canvis per recuperar-se

La teràpia que segueix André Gomes per superar la pressió
La teràpia que segueix André Gomes per superar la pressió

Té una psicòloga personal i des del Nadal ha iniciat uns canvis per recuperar-se

andre gomes

Les sinceres declaracions d'André Gomes a Panenka han sorprès molta gent perquè és poc habitual que en el món del futbol es parli obertament dels problemes psicològics que pateixen els jugadors. El portuguès va reconèixer que té problemes per superar la pressió que ell mateix s'ha imposat i que no gaudeix a sobre dels terrenys de joc. 

Paraules com "infern", "vergonya" o "tancar-se a casa" ressonaven en aquesta interessant conversa que va concedir a Panenka i que formen part del procés de teràpia que està seguint el futbolista amb una psicòloga de confiança. Segons va revelar Laia Tudel al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio, André Gomes ha decidit afrontar el problema de cara i des del Nadal ha pres algunes decisions per intentar solucionar l'angoixa que viu i que el perjudica dins dels terrenys de joc.

Millorar la comunicació

Una de les recomanacions que li van fer els seus amics íntims era que s'expressés públicament i s'obrís més, ja que des de fora semblava que era un jugador despreocupat i panxacontent. Els aficionats culers gairebé no coneixen res del portuguès i pel seu rendiment al terreny de joc semblava que estigués instal·lat en el passotisme. A partir de les recomanacions que li han fet, a partir d'ara serà més habitual veure que publiqui missatges a les xarxes socials i surti del seu aïllament.

Obrir-se a la premsa

En una temporada i mitja, André Gomes ha sortit en comptagotes davant els mitjans de comunicació, un fet que augmenta encara més la distància. L'entrevista a Panenka, premeditada i feta en un mitjà on es pogués expressar amb tranquil·litat, ha estat un primer pas que l'ha alliberat i li ha permès treure's un pes de sobre. A partir d'ara és probable que se'l vegi més a les zones mixtes i canviï la dinàmica negativa on havia entrat.

Canvi de casa

La temporada passada André Gomes va viure en una casa a Castelldefels, una zona on viuen diversos jugadors del Barça perquè és molt tranquil i ideal per viure-hi amb la família. Però el portuguès té 24 anys, no té fills i tenia la sensació d'aïllament. Per aquest motiu, a l'estiu es va instal·lar a un hotel de Barcelona i des del Nadal ja viu en una casa cèntrica prop d'Umtiti i Ter Stegen, amb qui manté una molt bona relació.

VÍDEO. AL Club de la Mitjanit també van entrevistar el psicòleg esportiu Xavi Lucas que va expressar la seva opinió sobre la situació d'André Gomes

COMENTARIS