Seleccions

La UEFA reparteix les seleccions que participaran en la Nations League

La UEFA reparteix les seleccions que participaran en la Nations League
La UEFA reparteix les seleccions que participaran en la Nations League
La UEFA ha confirmat aquest dimecres com ha repartit les seleccions europees en les 4 lligues que conformaran la UEFA Nations League, competició que s'...
UEFA Nations League

La UEFA ha confirmat aquest dimecres com ha repartit les seleccions europees en les 4 lligues que conformaran la UEFA Nations League, competició que s'estrenarà el setembre del 2018. En cadascuna d'aquestes 4 lligues (que se sortejaran el 24 de gener del 2018), també es donarà una plaça per l'Eurocopa del 2020, que la disputaran els 4 millors equips que no s'hagin classificat per la via habitual.

Lliga A

Hi haurà les seleccions d'Alemanya, Portugal, Bèlgica, Espanya, França, Anglaterra, Suïssa, Itàlia, Polònia, Islàndia, Croàcia i els Països Baixos.

Es dividiran en 4 grups de 3 equips. Els 4 campions jugaran un play-off pel títol, mentre que els 4 cuers baixaran a la Lliga B.

Lliga B

Hi haurà les seleccions d'Àustria, Gal·les, Rússia, Eslovàquia, Suècia, Ucraïna, República d'Irlanda, Bosnia i Hercegovina, Irlanda del Nord, Dinamarca, República Txeca i Turquia.

També es repartiran en 4 grups de 3. Els 4 campions pujaran a la Lliga A, mentre que els 4 cuers baixaran a la Lliga C.

Lliga C

Hi haurà les seleccions d'Hongria, Romania, Escòcia, Eslovènia, Grècia, Sèrbia, Albània, Noruega, Montenegro, Israel, Bulgària, Finlàndia, Xipre, Estònia i Lituània.

Es dividiran en 1 grup de 3 i 3 grups de 4. Els 4 campions pujaran a la Lliga B, mentre que els 4 cuers baixaran a la Lliga D.

Lliga D

Hi haurà les seleccions d'Azerbaidjan, Macedònia, Bielorússia, Geòrgia, Armènia, Letònia, Illes Fèroe, Luxemburg, Kazakhstan, Moldàvia, Liechtenstein, Malta, Andorra, Kosovo, San Marino i Gibraltar.

Es dividiran en 4 grups de 4 equips. Els 4 campions pujaran a la Lliga C.

Calendari de Lliga de Nacions d'UEFA

Les jornades de lliga es disputaran en aquestes dates:

  • Jornada 1: 6–8 setembre 2018
  • Jornada 2: 9–11 setembre 2018
  • Jornada 3: 11–13 octubre 2018
  • Jornada 4: 14–16 octubre 2018
  • Jornada 5: 15–17 novembre 2018
  • Jornada 6: 18–20 novembre 2018

Les finals de la UEFA Nations League se sortejaran el desembre del 2018 i es jugaran entre el 5 i el 9 de juny del 2019.

COMENTARIS