Buzz

Les històries més curioses de la col·lecció de samarretes de Messi

Les històries més curioses de la col·lecció de samarretes de Messi
Les històries més curioses de la col·lecció de samarretes de Messi
La difusió de l'espectacular col·lecció de samarretes de Leo Messi ha generat molts comentaris a les xarxes socials i també s'han destapat...
Messi

La difusió de l'espectacular col·lecció de samarretes de Leo Messi ha generat molts comentaris a les xarxes socials i també s'han destapat algunes històries curioses. 

1 - D'on surt la samarreta de l'Aldosiví?

Una de les samarretes més curioses és la que apareix al terra de color verd-i-groc, amb el nom del futbolista Hernán Lamberti i que pertany al equip argentí de l'Aldosiví. El Barça mai s'ha enfrontat contra aquest club però mitjans argentins han descobert que el vincle d'aquesta samarreta es troba en el tatuador de Messi, Roberto López. Ell és amic en comú de Messi i Hernán Lamberti i aquest li va enviar la samarreta com un regal per al crac del Barça. Per sorpresa de Lamberti, Messi es va fer una foto amb ella i també la té guardada a la col·lecció. El jugador va mostrar la seva emoció després de veure la publicació del davanter blaugrana a Instagram.

L'emoció del pare de Rulli

Un dels porters que més ha brillat contra Messi és Gerónimo Rulli, argentí i actualment a la Reial Societat. El crac del Barça també guarda la seva samarreta a la col·lecció i aquest fet va emocionar el pare de Rulli, Omar, que va compartir aquest missatge a Twitter: "Que la camiseta de tu hijo esté en el museo de Messi, no tiene precio..."

L'intercanvi amb Lanzini

Manuel Lanzini és una promesa argentina que actualment milita al West Ham d'Anglaterra. És molt fan del crac del Barça i va moure cel i terra per poder conèixer un dia l'argentí. Finalment, ho va aconseguir i es va intercanviar les samarretes signades en una foto que va compartir a Instagram el gener del 2016. Messi també va rebre una samarreta de Lanzini i la va guardar al seu museu particular.

L'orgull de la Reial Societat

La majoria de samarretes que apareixen a la col·lecció de Messi són de futbolistes argentins però també hi apareix la de Xabi Prieto, un dels futbolistes més tècnics de Primera Divisió i que milita a la Reial Societat. El club basc també ho ha comentat amb una piulada a les xarxes socials a través del compte oficial on diu: "Este chico sabe de fútbol..."

La sorpresa de Boilesen

Un altre dels jugadors que es va sorprendre per veure la seva samarreta a la col·lecció de Messi va ser Nicolai Boilesen. L'actual jugador del Copenaghen va veure com la seva samarreta de l'època de l'Ajax estava al terra i va anunciar que ell també penjaria la de Messi. A través d'una foto a Instagram, Boilesen va mostrar la samarreta del 10 blaugrana i va escriure: "Obligat a penjar això a la paret ja."

 

"Forced" to put this on the Wall now  #thebesttoeverdoit #idonthaveafancyfloor

A post shared by Nicolai Boilesen (@boilesen) on

COMENTARIS