Notícies

L'estratosfèrica clàusula d'Isco per espantar els xeics

Florentino blinda la seva plantilla per evitar un cas Neymar

L'estratosfèrica clàusula d'Isco per espantar els xeics
L'estratosfèrica clàusula d'Isco per espantar els xeics

Florentino blinda la seva plantilla per evitar un cas Neymar

Isco

| Getty Images

700 milions d'euros. Aquesta és l'estratosfèrica clàusula de rescissió que tindrà Isco després de signar el nou contracte amb el Reial Madrid. El futbolista andalús signarà per 5 temporades amb el club blanc i veurà com millora notablement la seva fitxa salarial per convertir-se en un dels jugadors més ben pagats de la plantilla.

Florentino Pérez té clar que vol evitar un cas Neymar i ha donat ordres d'imposar clàusules prohibitives als futbolistes que renovin. D'aquesta manera, s'estalvia cap ensurt amb un xeic disposat a pagar una quantitat imponent de diners per treure els jugadors del seu club.

A més, segons publica l'AS, cap jugador del Madrid té una clàusula inferior als 500 milions d'euros i al Madrid Castilla ja hi ha jugadors que tenen clàusules al voltant dels 300 milions d'euros. Amb aquest sistema, el Madrid ha trobat solució a la diferència de normativa entre països europeus, ja que Espanya és l'únic país amb una gran lliga de futbol on els contractes tenen una clàusula de rescissió.

En canvi, el Barça ha patit les conseqüències de tenir clàusules més permissives. A banda dels 222 milions de Neymar, aquest estiu també ha marxat una perla del planter com Jordi Mboula per només 3 milions d'euros i en els estius passats jugadors com Thiago (25 milions) o Bartra (8 milions) han abandonat el club per unes quantitats molt ínfimes en el mercat que es mou el futbol.

COMENTARIS