Notícies

Luis Enrique: "Recordaré la primera part de Torí pels segles dels segles"

El tècnic celebra l'actitud de l'equip pero lamenta el partit d'anada

Luis Enrique: "Recordaré la primera part de Torí pels segles dels segles"
Luis Enrique: "Recordaré la primera part de Torí pels segles dels segles"

El tècnic celebra l'actitud de l'equip pero lamenta el partit d'anada

Partit

"Preteníem generar situacions d'aproximació i pressió al rival. Però en aquest tipus de partit, quan demanes tanta intensitat sense pilota, és difícil ser lúcid amb la pilota"

"Hem xutat 13 o 14 vegades, però cap entre els tres pals, que són els que fan mal. És curiós que cap dels dos equips haguem marcat amb el aprtit que s'ha vist". 

"S'ha intentat fins l'últim segon, que era la condició innegiciable que ens havíem plantejat. I s'ha complert". 

"Un gol ens hagués donat vida. Hem fet ocasions per haver-lo fet, sens dubte. A partir d'aquí el partit hagués entrat en una altra dinàmica. Hem tingut fe, però no ha pogut ser". 

Champions

"La primera part de Torí la recordaré pels segles dels segles. No vam donar el nivell. En una competició com aquesta es paga".

"Tant se val si ens mereixíem passar o no. La nostra participació aquest any era immillorable, com el millor d'Europa a la fase de grups. La Juventus ha merescut passar l'eliminatòria". 

"Hem rebut l'agraïment i l'homenatge dels aficionats. Som un equip capaç de dir que anem a per tots els títols a cara descoberta, sense relaxar-nos. És un orgull formar part d'aquest club i amb aquesta afició".

Futur

"Aquest és un equip fet per comeptir i guanyar títols. L'eliminació ens fa mal, però ara ve un partit clau a la Lliga contra el líder. Tindrem l'oportunitat de ficar-nos-hi de nou".  

"Aixecar-se després del partit d'avui és difícil, però no hi ha un lloc millor que anar a jugar al Bernabeu. Serà difícil aixecar els jugadors, però serà molt fàcil motivar-los".

"Sóc un lluitador, com els meus jugadors. Sóc un tio preparat per tot, especialment per la duresa. Tinc genètica asturiana, com Pelayo. Em va la marxa. Em sento més còmode quan haig de rebel·lar-me que quan gaudeixo. En aquest club, per sort, es gaudeix força". 

Alves

"Teníem una jugada inicial per atacar la zona d'Alves, i ell estava amb nosaltres a la banqueta, saludant-nos. És molt gran"

COMENTARIS