Notícies

Luis Enrique: "Tornarem al 4-3-3, segur"

El tècnic assegura que canviarà el sistema i celebra el gol d'André Gomes

Luis Enrique: "Tornarem al 4-3-3, segur"
Luis Enrique: "Tornarem al 4-3-3, segur"

El tècnic assegura que canviarà el sistema i celebra el gol d'André Gomes

Partit

"La nostra idea és tancar el partit fent gol [i no defensant]. Sabíem que un equip com el València, tan ràpid en transició, pot embolicar la troca". 

"Hem passat de ser un equip intocable en jugades d'estratègies, a encaixar-ne tres o quatre seguits".

"Estic molt content de la lectura del partit. Hem generat moltes ocasions davant un equip tancat a la seva àrea".

"Ha estat un partit completíssim. Atacar un equip replegat és complicadíssim. El gol ha estat a punt d'arribar tota l'estona". 

André Gomes

"Estic triplement alegre pel gol d’André Gomes. Serà un jugador molt important pel Barça els propers anys, i com més afecte se li doni, millor. Individualitzar quan hi ha derrotes no té cap sentit". 

"El seu gol ha estat l'alegria de la nit. No haig de descobrir l'André. És un jugador increïble, amb un potencial bestial. Té una tècnica i un físic bestial. Estic molt content dels aplaudiments del públic. Res és més important que sentir-se important a l'estadi". 

"No tinc la sensació que li hagi afectat la pressió del Barça, i més venint del València". 

Iniesta

"Que estigui al seu nivell és una gran alegria pe tots. Per les lesions que ha tingut, ha perdut molts partits, i ara podem veure la seva millor versió. Espero que gaudeixi a la selecció". 

Tàctica

"Tornarem al 4-3-3, segur, en algun moment de la temporada. El 3-4-3 ens ofereix variants interessants i ja ens hi hem habituat". 

Messi

"Ha trencat tots els registres. És una meravella. Fa molts anys hi havia pòsters d'Alcántara que recordava els més de 300 gols que va fer, i quan els veia, jo pensava: els va fer quan jugaven 2 defenses i 6 davanters. Ara Messi els fa amb 10 defenses tancats a l'àrea. Són números increïbles". 

Calendari

"El proper mes d'abril serà atroç. Però no vull donar pistes a Allegri per saber qui suplirà Busquets a Torí"

COMENTARIS