Gossip

L'últim esforç de l'Atlètic de Madrid per retenir Griezmann

L'últim esforç de l'Atlètic de Madrid per retenir Griezmann
L'últim esforç de l'Atlètic de Madrid per retenir Griezmann
En els últims mesos s'ha parlat molt sobre la possibilitat que Antoine Griezmann fitxi pel Barça i han aparegut diferents informacions relacionades amb l...
griezmann

| @antogriezmann

En els últims mesos s'ha parlat molt sobre la possibilitat que Antoine Griezmann fitxi pel Barça i han aparegut diferents informacions relacionades amb l'arribada del francès. Des de la reunió de Bartomeu amb la família del futbolista fins al fet que el jugador està buscant casa a la capital catalana o el fet que el club blaugrana hagi reservat el dorsal 7 pel jugador després de la marxa d'Arda Turan.

En qualsevol cas, des de Madrid no volen donar el futbolista per perdut i segons va revelar el periodista Jordi Borda a LaTdP, l'Atlètic farà un últim esforç per intentar renovar el futbolista. Des del club matalasser consideren que el mes d'abril serà decisiu per decidir el futur del futbolista i l'intentaran convèncer amb una oferta d'estrella mundial. Les marxes de jugadors com Gaitán o Carrasco a la Xina permetran a l'Atlètic fer una oferta més potent a nivell econòmic i li volen garantir que serà la icona del club per als pròxims anys.

Tot i això, la decisió final dependrà del mateix Griezmann quan acabi la temporada. El pròxim 21 de març farà 27 anys i haurà de decidir si vol continuar a l'Atlètic o fer un salt a un club més gran com el Barça on podria guanyar més títols. El preu del traspàs no serà un problema per al club culer perquè la clàusula del jugador passarà a ser de 100 milions d'euros el pròxim estiu.

COMENTARIS