Mercat

L'última oferta del Barça per Paulinho

Després de les últimes negociacions, les posicions entre els 2 clubs s'han apropat

L'última oferta del Barça per Paulinho
L'última oferta del Barça per Paulinho

Després de les últimes negociacions, les posicions entre els 2 clubs s'han apropat

Paulinho

| Getty Images

El Barça no es rendeix en l'intent de fitxar Paulinho. El club blaugrana veu imprescindible l'arribada d'un migcampista que doti de físic i sacrifici el mig del camp per ajudar l'equip en alguns partits concrets de la temporada. El jugador que més agrada és el brasiler del Guangzhou, que farà 29 anys aquest mes de juliol, i el Barça està disposat a realitzar una última oferta, segons publica l'Sport.

Després que el president del club xinés digués 'no' a una primera proposta de 20 milions i una segona de 25+2, la nova oferta blaugrana superaria els 30 milions d'euros però no arribaria als 40. Aquesta nova proposta, que seria l'última, s'hauria realitzat després d'haver suavitzat les relacions amb el màxim mandatari del Guangzhou. Xu Jiayin es va mostrar molest per les formes del Barça de portar les negociacions sense respectar el club propietari però en els últims dies el club culer ha treballat aquest aspecte i la situació ha canviat.

Ara, el clima sembla més favorable i tot apunta que el Guangzhou estaria disposat a deixar marxar el seu futbolista de referència. El tècnic Scolaria també hauria aprovat l'operació perquè és conscient que el jugador té el cap més a Barcelona que a la Xina i és una oportunitat única a la seva edat. Les pròximes hores seran clau per revelar el destí final de Paulinho. L'oferta ja està sobre la taula.

COMENTARIS