Jugadors

Mascherano: "Aquest serà el meu últim contracte, ja t'ho dic jo"

"Espero que aquests propers tres anys no passin tan ràpids, són els últims i els vull gaudir al màxim"

Mascherano: "Aquest serà el meu últim contracte, ja t'ho dic jo"
Mascherano: "Aquest serà el meu últim contracte, ja t'ho dic jo"

"Espero que aquests propers tres anys no passin tan ràpids, són els últims i els vull gaudir al màxim"

Aquest dilluns Javier Mascherano ha signat la renovació del contracte amb el Barça, fins al 2019. Després de l'acte protocol·lari de la rúbrica, el jugador ha parlat a BarçaTV sobre com veu la seva carrera al Barça.

L'últim contracte

"Serà l'últim contracte, ja t'ho dic jo. Espero que se'm recordi com una bona persona, poder tornar d'aquí a 15 anys i poder saludar la gent i que t'obrin les portes d'on has estat. Els títols estan en una vitrina, però quan s'acabi això el que queda és la persona".

"Mai vaig imaginar ser aquí tant de temps... Vaig venir el 2010 per guanyar títols, i tenia pensat poder ser-hi un parell d'anys. Sabia de l'exigència, però ha passat tot molt ràpid. Espero que aquests propers tres anys no passin tan ràpids, són els últims i els vull gaudir al màxim".

La renovació

"Estic molt content de continuar en aquesta casa, la meva casa des de fa sis anys. Aquest matí només li hem donar formalitat a un acord que vam lligar a l'estiu. És el club en què fa més anys que jugo i això em fa content".

"Òbviament és un motiu d'orgull, no és fàcil estar tant de temps en un club tan competitiu i tan exigent, que segueixi confiant en mi és una fita que em poso per al futur".

L'impacte del Barça

"El Barça et canvia la vida. He tingut la sort de jugar en molt bons equips, però l'exposició que et dóna el Barça no te la dóna cap club i aquesta exposició comporta una exigència".

"És un plaer haver passat aquests sis anys amb alguns dels millors jugadors que ha tingut el club en la seva història, estar dins d'una plantilla meravellosa que malgrat els anys i d'algunes absències continua mantenint el nivell de competència i la fam de títols... Ser partícip de tot això m'omple d'orgull".

Polivalent

"Jo tenia clar que vaig venir per ser el recanvi de Sergio Busquets quan li toqués descansar, però a meitat de temporada ens vam quedar sense centrals, em van provar aquí i vaig veure una porta a la qual aferrar-me... Sempre vols jugar i m'hi vaig anar acomodant".

"Ha estat especial perquè el Barça té una forma especial de jugar, en un altre club hauria continuat sent migcampista..."

"Aquesta temporada he jugat més per la dreta que per l'esquerra, també en línia de tres o defensant com un lateral en línia de quatre. El que pugui per ajudar l'equip. [...] Quan el posicionament de l'equip és bo, tot és més fàcil".

290 partits oficials

"Són espectaculars, sí, però el Barça guanyaria coses sense mi, el mèrit és haver vingut a un equip competitiu, amb ganes de guanyar... [...] Hi ha jugadors amb més qualitat que jo que no s'han compenetrat amb el club i amb la seva història. Aquest pot ser el mèrit".

COMENTARIS