Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Gossip

Mascherano demana al Barça que es defineixi

El jugador ha demanat facilitats per marxar de l'equip aquest hivern

Mascherano demana al Barça que es defineixi
Mascherano demana al Barça que es defineixi

El jugador ha demanat facilitats per marxar de l'equip aquest hivern

Javier Mascherano

| Instagram @mascherano14

La situació de Javier Mascherano al Barça sembla que es convertirà en la patata calenta d'aquest desembre. El jugador, que ja havia anunciat al club que marxaria al mercat d'estiu, vol avançar el seu adeu i ja ha deixat clar al club que vol sortir al mercat d'hivern. El jugador ho va decidir i ho va comunicar al Barça abans de la lesió d'Umtiti, i la baixa del francès no li ha canviat el parer.

Mascherano veu que ha perdut el rol central que tenia en temporades anteriors, i vol anar a un equip on pugui jugar i rodar-se de cara al Mundial d'aquest estiu a Rússia, el que serà el seu últim gran campionat amb la selecció argentina. Per això, i per no dilatar el tema, el jugador i el seu agent (Walter Tamer, que aquests dies és a Barcelona) han plantejat un ultimàtum al Barça sobre la proposta que tenen sobre la taula. De fet, segons explica Roger Torelló a Mundo Deportivo, els han demanat que es pronunciïn entre avui i demà.

Tot apunta que la proposta és d'un equip de la Superlliga xinesa, que pagaria més de 5 milions (algunes fonts eleven la quantitat fins als 10 milions) i, a més, alliberaria una fitxa de 6 milions, una de les més elevades de la plantilla. Tot i això, les declaracions públiques dels responsables blaugranes apunten que la intenció de la direcció esportiva és no prescindir del jugador, de moment.

COMENTARIS