Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

En profunditat

Messi & Alba, Societat Il·limitada

En les anteriors 5 temporades al Barça, Jordi Alba havia regalat 6 assistències a Leo Messi. En només aquesta temporada, ja en suma 7

Messi & Alba, Societat Il·limitada
Messi & Alba, Societat Il·limitada

En les anteriors 5 temporades al Barça, Jordi Alba havia regalat 6 assistències a Leo Messi. En només aquesta temporada, ja en suma 7

Messi Jordi Alba

Una de les armes més letals del Barça de Valverde és la connexió entre Leo Messi i Jordi Alba que està generant molt futbol i gols al conjunt blaugrana. L'argentí i el de l'Hospitalet ja eren socis habituals en els últims anys a Can Barça però aquesta temporada han explotat el seu rendiment fins a una dimensió desconeguda.

En les anteriors 5 temporades al Barça, Jordi Alba havia regalat 6 assistències a Leo Messi. En només aquesta temporada, ja en suma 7. Una dada espectacular que revela la incidència d'aquesta connexió que s'ha convertit en un dels grans maldecaps per al rival a l'hora de frenar el joc ofensiu del conjunt blaugrana.

El partit davant el Celta de Copa ha estat el més fructífer de tots amb 3 gols anotats arran d'aquesta connexió: 2 de Messi a passada d'Alba i 1 a la inversa. L'argentí acostuma a utilitzar les constants desmarcades d'Alba per la banda i la seva capacitat per desbordar els defenses rivals per darrere de les seves esquenes. Les passades des de la zona de tres quarts s'han convertit en habituals en el joc del Barça i els jugadors han aprofitat que l'equip ja no juga amb un extrem esquerre pur per aprofitar els espais que es generen.

La química ha sorgit en el millor moment de la carrera de Jordi Alba, que es troba en un gran estat de forma i explota al màxim totes les seves virtuts. Fins aquest dijous, no havia completat mai un partit participant en 3 gols del seu equip i davant el Celta ho va poder aconseguir en només 35 minuts amb 2 assistències i 1 gol.

La diana va arribar després d'una espectacular passada de Leo Messi en profunditat que va sorprendre tota la defensa gallega. El futbolista de L'Hospitalet sap que la connexió amb Messi és la seva gran arma per poder marcar amb el Barça i, de fet, els seus 5 últims gols amb la samarreta blaugrana han arribat gràcies a una passada de l'argentí i han estat en les 4 últimes temporades. És la connexió Messi & Alba, una societat il·limitada.

COMENTARIS