Opinió

Model o improvisació? El ball de banquetes de Can Barça

5 de les 7 seccions professionals del Barça no tenen assegurat el nom de l'entrenador de la pròxima temporada

Model o improvisació? El ball de banquetes de Can Barça
Model o improvisació? El ball de banquetes de Can Barça

5 de les 7 seccions professionals del Barça no tenen assegurat el nom de l'entrenador de la pròxima temporada

Escut comunicat

Quan falten poques setmanes perquè s'acabi la temporada 2016/17, 5 de les 7 seccions professionals del Barça no tenen assegurat el nom de l'entrenador de la pròxima temporada. Xavi Pascual a l'handbol i Andreu Plaza al futbol sala són els únics que saben que l'any que ve tindran les claus dels despatxos i vestiran els colors blaugrana. A les altres seccions, incertesa davant d'un dels estius més moguts de les últims anys a Can Barça.

Al primer equip de futbol, s'esperarà que es disputi la final de la Copa del Rei per començar a negociar amb el substitut de Luis Enrique. Segons va dir Robert, el candidat encara no sap que serà ell i això ha generat moltes pors i dubtes per la falta de concreció. Estratègia o temeritat?

Al Barça B, Gerard López acaba contracte el 30 de juny i ningú del club li ha comunicat si seguirà amb el filial. El silenci administratiu és una clara pista per entendre que la seva continuïtat dependrà de si aconsegueix l'anhelat ascens a Segona A. Formació o resultats?

Al Femení, Xavi Llorens deixarà les noies després d'una dècada i tampoc es coneix qui serà el relleu. Sembla que el club vol professionalitzar encara més la secció però hi ha dubtes sobre si el candidat ha de venir de fora o cal ascendir algú de dins. Aposta pel model o exportació?

Al Barça de bàsquet, Bartzokas té la guillotina a punt per si no es competeix a l'alçada. Des dels anys 90 l'equip no tenia el factor en contra al playoff i la temporada ha estat nefasta. La planificació va ser molt dolenta i el tècnic grec no ha pogut treballar com hauria volgut. Segona oportunitat o reformulació del projecte?

A l'hoquei patins, Ricard Muñoz també va dir que plegava després de 4 temporades i mitja però seguirà treballant al club. El tècnic no es va poder acomiadar amb una Copa d'Europa i caldrà construir un nou projecte guanyador. Renovació total o vot de confiança?

Moltes incògnites que obligaran a moure molts fils aquest estiu en totes les seccions i departaments. Bartomeu i els responsables esportius han de tenir molt clar el model esportiu de club per escollir 5 entrenadors nous. Una feina titànica i on no hi poden haver dubtes. Dels èxits o fracassos dels 7 equips professionals dependrà el seu futur en un estiu transcendental en tots els sentits. No val a badar.

COMENTARIS